Obogatio se u AdmiralBet kladionici! Ali, stvarno, o ovome priča ceo Novi Sad!

Obogatio se u AdmiralBet kladionici! Ali, stvarno, o ovome priča ceo Novi Sad!

Gde vidite ili iskopate potkovicu, tu je sreća, legenda je takva. Bilo da je iznad vrata, ili na nekom drugom skrivenom mestu, uvek je predstavljala simbol bogatstva ili makar želje da se ono kreće u smeru naopako okrenute potkovice.

Foto: Admiral

Nekako uz nju idu konj i kauboj, na Divljem Zapadu je iz usijane potkovice zračilo majstorstvo kovača, ali i znoj rudara. Takvih priča ima puno, ali može se i lakše do bogatstva.

Recimo, pitajte Novosađanina M.I. (40) kome je kvintet kauboja bio dovoljan. Nije morao ni da jaše, ni da kuje usijano gvožđe, a Admiral je napustio sa "zlatom" u rukama.

Ne verujete?

Ovo je priča o zlatnoj žici u kladionici AdmiralBet.

Foto: Admiral

"Iskreno, još ne mogu da verujem, često igram aparate, imao sam nekoliko većih dobitaka, uzdam se u sreću. Kao klinac sam obožavao Taličnog Toma, bio sam zaluđen i za vesterne, pa na ovo gledam kao na sudbinu", rekao je presrećni dobitnik.

Inače, ekonomista je, uz smeh kaže da se razume i u brojeve, ali da je idealno kada se uz njih pojavi i pet istih slika.

"Igrao sam na Imperi, u pitanju je Book of Ra. Menjao sam bet u rasponu od 800 do 1200 dinara”

Kad te hoće, onda je nebitno.

"Dobio sam 40 besplatnih igara, a kada su mi se nasmešili kauboji, njih petorica i zasvetleo iznos, priznajem, uzdržavao sam se da ne vičem od sreće. Čini mi se da sam bio i u šoku, nadate se dobitku, ali ovakve stvari baš ne očekujete. Optimista sam po prirodi, ali ovo je igra koja vam se desi jednom u životu”

Foto: Admiral

Suma?

Pa, poput blaga u bisagama petorice kauboja, lovaca na zlato. Novosađanin je odneo 8 328 600 dinara, plen o kakvom je možda sanjao, ali u onim najluđim snovima.

Eh, kad bi...

I desilo se, to "kad bi", za ovog srećnika je postalo stvarnost, suma od 70 000 evra je promena u svakom smislu, ona, životna, kvalitativna.

Ne, nije hteo da nam otkrije, niti je razmišljao kako će potrošiti novac, jedino što je rekao da ga neće rasipati i da će pametno uložiti.

I ne zaboravite, kauboji vas čekaju, sa džepovima punim zlatnog grumenja u AdmiralBet kladionicama.

Važna napomena: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

Zatvoreno za komentare.