Kad Admiral slavi, svi dobijaju

Kad Admiral slavi, svi dobijaju

Prvi rođendan je uvek poseban. Posebniji i važniji od svih koji slede, jer se njime slave prvi koraci, svi uspesi i dostignuća. Zato se na prvi rođendan zovu samo posebni, najvažniji i najdraži gosti, s kojima se dele radost i sreća, a u slučaju Admiral kluba i rođendanski pokloni. Da, dobro ste razumeli... I vi ste pozvani!

Foto: Admiral

Ovaj slot klub, jedinstven u regionu, već godinu dana je mesto dobre zabave, susreta i uzbuđenja kojima niko ne može da odoli. Pored svih novogodišnjih žurki održanih poslednjih dana prošle godine, Beograd je upamtio otvaranje najvećeg slot kluba. Bio je to, kako kažu oni koji su mu prisustvovali, provod koji će se dugo prepričavati.

Kad u četvrtak 5. decembra u 19 časova, naoružani lepim, svečarskim raspoloženjem, krenete put Novog Beograda u Japansku 3a na proslavu prvog rođendana Atriuma, najvećeg i najopremljenijeg kluba u regionu, ne nosite poklon, jer slavljenik sprema darove za vas – pored uobičajenih, čak pet rođendanskih džekpotova.

Ni ovoga puta ne izostaje pažljivo odabrano posluženje, primereno ovom glamuroznom mestu koje sija i odiše luksuzom. Za sjajnu atmosferu biće zadužen „Hua hua bend“, koji će pratiti posebni plesni performans, a neće izostati ni grandiozna rođendanska torta.

Foto: Admiral

Neki od njih jedva čekaju da ponovo okušaju sreću na VIP ROYAL aparatima, koji su se u Srbiji prvi put pojavili baš u Admiral Atriumu. Ako ipak budete morali da sačekate red da okušate sreću, na raspolaganju će vam biti veliki bar sa pićem za sve goste.

Biće to sjajna prilika da u najraskošnijem ambijentu i u sjajnoj atmosferi uhvatite zalet za doček Nove godine i da u nju možda uđete bogatiji za nekoliko desetina ili čak nekoliko stotina hiljada dinara, koliko iznosi rođendanski džekpot.

Zaželite, doživite i dotaknite budućnost.

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

Zatvoreno za komentare.