Kakve nas cene očekuju u Lidlu?

Kakve nas cene očekuju u Lidlu?

Nemački trgovinski lanac Lidl otvorio je danas svoja vrata potrošačima u Srbiji. Evo kakve su cene, šta je u ponudi, i šta se najviše kupuje.

Foto: Shutterstock

Veliki red potrošača ispred Lidla bio je formiran i par sati pre otvaranja prodavnice u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu. Prvi kupci u radnju su ušli tačno u osam časova, a onda je usledila "navala" i to na piliće, meso, banane, i druge proizvode koji su bili na akcijskim sniženjima.

U kolicima potrošača mogle su se videti gomile šećera, mleka, voća, ulja...

Jedan stariji gospodin napunio je puna kolica šećerom zato što je, kaže, cena izuzetno povoljna. Kilogram kristal šećera na akciji u Lidlu košta oko 43,99 dinara.

Veliki broj kolica bio je napunjen i paketima dugotrajnog mleka čija je cena 54,99 dinara. U drugim marketima u Srbiji dugotrajno mleko može se naći uglavnom po ceni od 80 dinara pa više.

Foto: bizlife.rs

Potrošači su kupovali i suhomesnate proizvode, najviše one koji su bili na akciji, kao što je čajna kobasica čija je cena za kilogram 499,99 dinara.

U pakovanju se nalaze dva pruta čajne (600 g) koje možete kupiti po ceni od 299,99 dinara.

Na rafovima novootvorenog trgovinskog lanca mogu se naći i povoljne testenine, špagete, po ceni nešto nižoj od 40 dinara po pakovanju, ali i domaća srpska kafa po ceni od 119,99 za 200 grama.

Kilogram pomfrita možete kupiti za samo 99,99 dinara, a slatke krofne od 15 do 30 dinara. 

Foto: bizlife.rs

U Lidlu u Srbiji, kao i u Nemačkoj, ali i drugim zemljama gde ovaj lanac posluje, moguće je kupiti i odevne predmete, posteljinu, kao i alat i druge proizvode.

Ženske helanke možete pazariti po ceni od 499 dinara, haljine su oko 1.300 dinara, košulje 999, dok je set ženskog donjeg veša (pet gaćica) je 699,99 dinara.

U ponudi su i stvari za najmlađe - pletene pantalone za bebe (799 dinara), hulahopke za bebe od bio pamuka (299 dinara), peškiri za bebe s kapuljačom (699), dok je vreća za spavanje za najmlađe 999 dinara.

Foto: Shutterstock

Gornji deo muške trenerke, s kapuljačom, može se naći po ceni od 1.299 dinara, a povoljni su i muški rančevi - funkcionalni ranac je 999 dinara, dok ranac za mali prtljag košta 299 dinara. 

Nemački trgovisnki lanac Lidl je danas otvorio pet prodavnica u Beogradu i to na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borči.

Takođe, vrata Lidlovih prodavnica otvorena su i u Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Zatvoreno za komentare.