Novi sjaj za svaki tip kože - čak i one najosetljivije!

Novi sjaj za svaki tip kože – čak i one najosetljivije!

La Roche-Posay predstavlja jedinstveni obnavljajući serum protiv starenja kože sa visokom koncentracijom čistog vitamina C, "zvezdom" beauty industrije - Pure Vitamin C10 serum.

Foto: La Roche-Posay

Februar, 2020. – Vitamin C je jedan od najznačajnijih antioksidanata u koži, koji joj pomaže da održi svežinu na isti način na koji je važan i za funkcionisanje celokupnog organizma.

Međutim, da li ste znali da ljudska bića ne mogu prirodno da sintetišu ovaj molekul, već je kako ceo organizam, tako i naša koža zavisna od eksterne suplementacije?

Upravo zato, La Roche-Posay se ove sezone okreće jednom od najmoćnijih anti-age molekula i „zvezdi u usponu“ beauty industrije, predstavljajući još jednu inovaciju iz svoje laboratorije: Pure Vitamin C10 serum!

Foto: La Roche-Posay

Pure Vitamin C10 je novi, obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C, za vraćanje potpunog sjaja kože – i to one najosetljivije!

Ovaj proizvod je sada vaš glavni saveznik za borbu protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona je u trenu mekša, hidrirana i sjajna, a tanke linije vidljivo smanjene. Vaša koža je u potpunosti je transformisana, a njena tekstura i ten deluju glatkije i ujednačenije, kako bi dostigla svoj puni sjaj.

Foto: La Roche-Posay

Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja podstiče uklanjanje izumrlih ćelija, i neurosensin koji deluje umirujuće i ima efikasno protivupalno delovanje.

Foto: La Roche-Posay

Po testiranju proizvoda, čak 71 odsto ispitanika smatra da tanke linije izgledaju smanjene i da im ton kože deluje blistavije, 84 odsto istaklo je da proizvod pruža koži zdravi sjaj, a 87 odsto njih da tekstura kože deluje finije.

Dr Nevenka Dokmanović: sa Pure Vitamin C do negovane, lepe kože, ujednačene boje i teksture!

Kako bi predstavio inovaciju, La Roche-Posay je organizovao druženje u okviru kojeg je dr Nevenka Dokmanović, specijalista dermatovenerologije, prisutnima pružila korisne savete i informacije u vezi sa adekvatnom negom koja sadrži vitamin C.

Foto: La Roche-Posay

Ovom prilikom, okupile su se uticajne dame, među kojima su TV lica Marina Kotevski, Tijana Prica i Nina Kolundžija, influenserke Ivana Radovanović, Dolores Milošev Erdeg, Ana Dimitrijević, Ana Stojanović, Tatjana Bosanac i brojne druge, koje su imale priliku da razgovaraju sa dr Dokmanović i otkriju benefite nege Vitaminom C.

Dr Dokmanović istakla je da je vitamin C dejstvo protiv slobodnih radikala, koji nanose našoj koži štetu u smislu degradacije kolagena, elastina i hijalurona, što dalje dovodi do gubitka jedrine, pojave bora i neravnina.

Povodom upotrebe novog La Roche-Posay Pure Vitamin C seruma, predlaže: „Najbolje ga je koristiti ujutru, na čistu kožu, poželjno na lice, vrat i dekolte.

Foto: La Roche-Posay

Posle toga, potrebno je naneti kremu sa SPF 15, a pacijenti koji ne žele da nanose SPF, mogu ga nanositi na čistu kožu uveče pre spavanja“, i dodatno ga preporučuje svima koji žele da imaju negovanu, lepu kožu, ujednačene boje i teksture, poput one koje dobijamo Instagram filterima!

Pure Vitamin C10 je još jedna od inovativnih formula u La Roche-Posay laboratorijama, usmerenih na borbu protiv znakova starenja - bilo da su oni izazvani genetskim faktorima ili spoljnim uticajima poput stresa i zagađenja.

Foto: La Roche-Posay

Tako je prošle godine jedan od vodećih dermatoloških brendova na svetu predstavio Hyalu B5 serum - prvi La Roche-Posay proizvod za negu protiv bora, koji minimalizuje znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, čineći da lice izgleda osveženo i jedro.

Foto: La Roche-Posay

Uz pomoć visoke koncentracije dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassoside i La Roche-Posay termalne vode, ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Foto: La Roche-Posay

Zajedno, sve La Roche-Posay inovacije usmerene su na to da budu komplementarne sa vašom dnevnom rutinom, i učine da kada se pogledate u ogledalo ne vidite samo znake umora, već sveže i vitalno lice, koliko god da je ono osetljivo. Sa Pure Vitamin C10, vreme je da otkrijete njegov potpuno novi sjaj i budete #osveŽeni!

Više informacija pronađite na: www.laroche-posay.rs

Zatvoreno za komentare.