MaxBet donirao novogodišnje paketiće i medicinsku opremu

MaxBet donirao novogodišnje paketiće i medicinsku opremu

Kompanija MaxBet je povodom novogodišnjih i božićnih praznika i ove godine donirala medicinsku i nemedicinsku opremu Institutu za majku i dete u Beogradu, Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, i pripremila paketiće za preko 300 mališana.

Foto: MaxBet

Čekaonica Instututa za majku i dete u Beogradu opremljena je edukativnim i namenskim igračkama, a donirana je i medicinska oprema u vidu hirurških aspiratora. Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu na poklon je takođe dobio edukativne i namenske igračke, kao i prilagođen nameštaj za decu kojim su opremljene čekaonice.

Novogodišnji praznici omiljeni su deo godine svakog deteta, te se kompanija MaxBet postarala da mališani u Novu godinu uđu sa osmehom na licu. Imajući u vidu da je pravo svakog deteta da tokom novogodišnjih praznika uživa u prazničnoj atmosferi koja odiše ljubavlju i srećom, a sa ciljem da im ovaj period ostane u sećanju kao jedan od najlepših, MaxBetov DedaMax je za božićne praznike i pravoslavnu Novu godinu obradovao više od 300 mališana slatkim paketićima i knjigama. Na Badnji dan obišao je decu sa odeljenja Instituta u Novom Sadu i Beogradu, kao i decu u Svratištima u Beogradu.

Zatvoreno za komentare.