"Beer Fest" se odlaže iz bezbednosnih razloga!

„Beer Fest“ se odlaže iz bezbednosnih razloga!

Na sastanku nadležnih službi i Grada Beograda odlučeno je da manifestacija "Beer fest" bude odložena za jedan dan iz bezbednostih razloga, odnosno zbog upozorenja RHMZ da će sutra uveče, kada je planirano otvaranje manifestacije biti nevremen praćeno gradom i olujnim vetrom.

Foto: Instagram

Kako je rekao gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa gradjanima Darko Glavaš, razlog za odlaganje je loše vreme.

- Program od srede se prebacuje za ponedeljak, 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti - rekao je Glavaš.

Kako je dodao, od četvrtka će se program festivala odvijati regularno.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Digital & Analog Photography (@d.cassarino) дана

Tokom ovogodišnjeg "Beer Festa", biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a izmedju ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe "The Smiths" Džoni Mar.

"Beer fest" počinje u četvrtak, 15. avgusta.

- Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku - rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.