Predstavljena online platforma za mlade talente „Novo Ime“

Predstavljena online platforma za mlade talente „Novo Ime“

Danas je na konferenciji za medije predstavljen društveno odgovorni projekat „Novo ime“, zahvaljujući kojem će veliki broj mladih talenata iz Srbije imati priliku da ostvari svoje snove.

Foto: Promo

„Novo ime“ je projekat kompanije „Novomatic“, jednog od svetskih lidera gejming industrije, predstavljen kroz online platformu novoime.rs, zahvaljujući kojoj mladi talenti iz svih krajeva Srbije imaju priliku da predstave svetu svoja znanja i veštine, i na taj način osvoje naklonost i glasove publike, ali i vredne novčane nagrade koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost. Ovaj projekat će trajati do kraja godine, i svakog meseca biće izglasan po jedan pobednik, koji će imati priliku da unapredi svoj talenat i ostvari svoje snove i ambicije novčanim iznosom do 2.500 evra.

„Projekat "Novo ime" u potpunosti podržava kompanija "Novomatic" koja je već četiri decenije jedan od lidera u svetu gejming industrije, a svih tih godina istovremeno nesebično pruža podršku mladim, uspešnim ljudima, stručnjacima i talentima iz različitih društvenih sfera, i pomaže brojne humanitarne aktivnosti i događaje. Tako smo se i mi, kao deo te velike i uspešne porodice, odlučili da projektom "Novo ime" pružimo priliku mladima u Srbiji da predstave neki svoj talenat, otkriju ga svetu i budu nagrađeni za to“, istakao je Jovo Zagorac, direktor kompanije „Novomatic“.

Ako imaš između 16 i 30 godina i živiš na teritoriji Srbije, poseduješ talenat iz oblasti nauke, kulture, umetnosti ili sporta i ne bojiš se da ga podeliš sa svetom kako bi ostvario svoje snove, onda je ovaj projekat baš za tebe! Prijavi se na www.novoime.rs

Zatvoreno za komentare.