Radno vreme za državni praznik - ovo je spisak objekata koji će raditi

Radno vreme za državni praznik – ovo je spisak objekata koji će raditi

Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Foto: Shutterstock

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu,  11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni centri radiće u četvrtak po uobičajenom radnom vremenu.

Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom redu vožnje, prenose Novosti

Dežurne apoteke

Ukupno pet apoteka “Beograd” će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru Maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Dr Đorđa Kovačevića 27.

Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke “Palilula” u Knez Danilovoj, “Braće Kovač” u Krivolačkoj, “Miroslava Trajkovića” u Požeškoj i “Đuro Đaković” u Majke Kujundžića na Zvezdari.

Prevoz i parking

Gradski i međugradski prevoz će u četvrtak saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Radnici JKP “Parking servis” u četvrtak neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže biće otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Pošta

Većina poslovnica “Pošte Srbije” biće u četvrtak zatvorena. Dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj i poslovnica na aerodromu Nikola Tesla, koje će uobičajeno raidti non-stop. Otvorene će biti i filijale u TC “Stadion”, “Big fešn”, “Šopi” u Borči do 19.00.

Prodavnice i tržni centri

Maloprodajni trgovinski lanci radiće po uobičajenom radnom vremenu. Vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10 do 22 sata.

Zatvoreno za komentare.