Znate li koja je razlika između troška i investicije?

Znate li koja je razlika između troška i investicije?

Ako tražiš najbolji letnji provod, naći ćeš ga na Dorćolu, jer od jedne tvoje odluke zavisi gde ćeš letovati do kraja života.

 Foto: Shutterstock

Polovina jula je pravo vreme za odlazak na more. Staviš novac u džep i pravac Budva. Preko dana se izležavaš u plažnim barovima, praviš selfije na bazenu ili u plićaku, a noći provodiš u klubovima uz koktele i najpopularnije hitove najvećih estradnih zvezda regiona. Provod iz snova traje koliko i novac koji si spakovao u džep, ali ćete zato slike koje si postavio na Instagram i Fejs do kraja života podsećati na jedno od najboljih letovanja.

Međutim, polovina jula, dok su svi na moru, idealna je i za pravljenje prvih koraka ka novom, boljem životu. Prijaviš se za Summer Bootcamp koji će biti održan na Dorćolu, u Beogradu, preko dana slušaš najbolje ocenjeni program iz digitalnog marketinga na svetu, a između predavanja, zajedno sa ostalim polaznicima, obilaziš simbole Beograda, muzeje, restorane i naravno splavove.

Program traje pet dana, ali ćeš zato u godinama koje dolaze uživati radeći posao budućnosti uz ooodličnu zaradu.

Izbor je na tebi...

Letovanje ili ulaganje u sebe? Trošak ili investicija? Kačenje slika na Instagram ili vođenje Instagram naloga velikih kompanija? Pravljenje strategije kako da ti novac ponet na letovanje što duže potraje ili pravljenje marketing strategija za neke od naših i stranih najpopularnijih brendova. Izbor bi trebalo da bude lak, jer živimo u vremenu digitalnih komunikacija, živimo u vremenu koje će obeležiti doživotno učenje i usavršavanje...

 Foto: Shutterstock

Odluku donosiš sada, a onda ćeš u godinama koje dolaze morati samo da biraš destinaciju za letovanje, jer će ti sve biti dostupne. Za tebe granice više neće postojati, jer si iskoristio najbolju i jedinstvenu priliku za sticanje novih znanja. Summer Bootcamp u Beogradu trajaće od 15. do 19. jula i okupiće sve one ljude iz regiona koji žele da nauče metodologiju planiranja, implementacije, realizacije i evaluacije kampanja na digitalnim medijima i da budu deo najbolje ocenjenog programa iz digitalnog marketinga na svetu, Certified Digital Marketing Professional. Certified Digital Marketing Professional je praktičan kurs, dizajniran da pomogne svima koji žele da nauče kako plasirati pravu poruku, pravoj publici, putem pravog digitalnog kanala i u pravo vreme. Dizajnirali su ga lideri u oblasti digitalnog marketinga (Industry Advisory Council programa čine Facebook, LinkedIn, Twitter, Google, Microsoft, IBM…) i ljudi koji žive i rade digitalni marketing.

Na kraju kursa zainteresovani polaznici mogu da steknu Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Smeštaj u Budvi potražite na Google ili u nekoj od renomiranih turističkih agencija, a kartu za vaš novi život i detalje programa Summer Bootcampa OVDE .