10 fotografija koje će prilično da vas namuče

10 fotografija koje će prilično da vas namuče

Kako starimo, tako se na našem telu i licu vide promene, koža gubi elastičnost, javljaju se bore, kosa sedi, kilogrami se lepe... Polako ali sigurno na porodičnim fotografijama postaje jasno ko je mlad, a ko stari.

 Photo: Pixabay

Ali nije tako baš kod svih. Neke mame zadržale su vitkost i mladolikost. Toliko su dobre u tome, da je na ovim fotografijama teško razaznati ko je majka, a ko ćerka. Možete li vi?

1. Imani Evans i njena mama Suzan

Imani ima 26 i radi na britanskoj televiziji zajedno sa majkom Suzan (desno) koja uskoro puni 50. Takođe, imaju zajednički blog o kuvanju.

2. Navja Naveli Nanda i njena mama Shweta Bachchan Nanda

Navja and Shweta potiču iz veoma moćne indijske porodice. Ćerka je 21-godišnja bolivudska zvezda, a majka joj je  televizijska novinarka koja je nedavno napunila 44 godine. Mama vodi uspešan modni biznis i sada želi da se okuša kao pisac novela.

3. Polina Maksimova i njena ćerka Svetlana Maksimova

Photo: Instagram/Printscreen

Polina ima 28 godina i popularna je ruska pozorišna i filmska glumica. Odrasla je porodici glumaca Vladimira i  Svetlane Maksimove. Njena prelepa majka (desno) uskoro puni 53 godine, ali na slici izgleda mlado koliko i ćerka.

4. Rumer Vilis i njena majka Demi Mur

Photo: Instagram/Printscreen

Rumer ima 29 godina, bavi se glumom, ali pre svega, ona je slavna zbog svojih roditelja koji su sjani glumci i holivudske zvezde. Otac joj je Brus Vilis, a mama Demi Mur koja u novembru puni 56 godina. 

5. Šanijes Herson i njena majka Evelin Lozada

Photo: Instagram/Printscreen

Šanijes je 24-godišnja blogerka i model i učestvuje u rijalitiju. U stopu prati svoju mamu Evelin, 42-godišnju zvezdu američke televizije, koja je usput i model i spisateljica.

6. Ava Filipi sa majkom Riz Viterspun 

Photo: instagram/Printscreen

Ava je 18-godišnja ćerka holivudske zvezde Riz Viterspun (42) iz njenog prvog braka sa Rajanom Felipeom. Na svim fotografijama je očigledno da mnogo liči na majku i da će kao i ona imati uspešnu filmsku karijeru ili kao manekenka.

7.  Sonja i Vera Brežnjeva

 Photo: Instagram/Printscreen

Sonja je ćerka popularne ruske pevačice i glumice Vere Brežnjeve. Sonja je nedavno napunila 17 , a njena mama ima smo 36 godina.Ali slika izgleda da su one dve najbolje drugarice koje nemaju više od 25 godina.

8. Ana Dinoto i njena majka Maja Ilana

Photo: Instagram/Printscreen

Na ovoj fotografiji Ana ima 14 godina, a njena mama Maja 30 (levo) i pre bi se reklo da su sestre nego majka i ćerka.

9. Amber Le Bon i njena mama Jasmin

Photo: Instagram/Printscreen

Amber je poznati model iz Engleske i najstarija je od tri ćerke frontmena benda Duran Duran, Sajmona le Bona i poznatog modela Jasmin le Bon (levo). Amber ove godine u avgustu puni 29, a njena mama u oktobru 54 godine.

10. Ana Nistrom i njena majka

Photo: Instagram/Printscreen 

Ana je popularna švedska blogerka. Ima 26, a njena mama 45 godina (desno). Na ovoj slici deluju kao sestre, zar ne?

Da li ste uspeli da prepoznate ko je stariji na ovim slikama?

Zatvoreno za komentare.