4 frizure koje će biti najpopularnije u ovoj godini

4 frizure koje će biti najpopularnije u ovoj godini

Kako profesionalni stilisti kažu, prethodna godina je bila dosta izazovna u industriji lepote, barem kada su frizure u pitanju.

Foto: ShutterStock

Kako navode, mnogi su usled kovid pandemije sami eksperimentisali kod kuće sa frizurama, šiškama.

Ipak, nadamo se da će ova godina biti dosta drugačija po tom pitanju i da ćemo odlaziti u frizerske salone kako smo i navikli. A kako nam se bliži proleće, to znači da je vreme i za novu frizuru. 

Ukoliko razmišljate da nešto promenite kada je izgled vaše kose u pitanju, onda će vam biti interesantno da se inspirišete.

Evo koje će frizure biti najpopularnije u 2021.

Retro 80-te

Da li ste primetili novi trend među frizurama? Kosa u gornjem delu ošišana kraće, sa efektom bujnosti, dok zadnji pramenovi ostaju duži. Frizura je takva da pramenovi uokviruju lice i definitivno nas podseća na epohu 80-tih.

Svakako drugačije od svih trendova koji su dominirali tokom prethodnih godina kada su frizure u pitanju. A evo i kako nova frizura, kao i boja kose, stoje Zendaji.

Kratki talasasti bob

Otkako je bob stupio na beauty scenu, čini nam se da godinama istrajava na njoj, u svojim različitim varijacijama.

Ono što je kod ove frizure fantastično, naročito ukoliko smo pre nje duže vreme imali dugu kosu, jeste što nas zaista osveži, i nekako podmladi. Naročito je popularan talasasti bob, sa ili bez šiški. 

Asimetrični bob je još jedna varijacija na temu! Podsetimo se kako je stajao Keti Peri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Pixie Cut

Još jedna frizura koja ne silazi sa trona. Kako profesionalni stilisti ističu, veoma je zahvalna i takođe ima svoje varijacije, od sasvim kratko ošišane kose, do nešto dužeg pixie cut-a, koji dodaje na bujnosti vašoj frizuri. Zoi Kravic pixie cut stoji odlično!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Šiške su takođe u modi

Dužine malo ispod obrva, mogu vašu frizuru učiniti sasvim drugačijom i dodati joj na mladalačkom izgledu. Baš kao u slučaju Tejlor Svift.

Zatvoreno za komentare.