4 najpopularnije frizure za jesen

4 najpopularnije frizure za jesen

Većina ljudi se vratila sa godišnjih odmora i krenula sa uobičajenom životnom rutinom. Uz obavezne "light" depresije izazvane upravo tom "back to reality" situacijom, okupiramo se promenama i odlukama vezanim za početak devetog meseca, odnosno drugog najpoznatijeg novogodišnjeg datuma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Među promenama se uglavnom nalaze one vezane za posao, životne navike ili ipak naš izgled, a veliki deo podrazumeva i promenu frizure. Kako smo se i sami uhvatili u razmišljanjima o opcijama koje bismo ove jeseni mogli isprobati, odlučili smo pretražiti Instagram profile poznatih devojaka i izdvojili smo nekoliko popularnih i zanimljivih varijanti na koje smo naišli.

Bujne kovrdže

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Ako je suditi po izborima brojnih influenserki, sve ono silno feniranje kose ili pak preterano korišćenje pegle za kosu postaje stvar prošlosti. Nose se bujne i raskošne kovrdže i to čak i one vrlo sitne, karakteristične za osamdesete godine prošlog veka. Uostalom, ko smo mi da protivrečimo Bijonse i Zendaji?

Šnale za kosu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Reč je o proizvodu koji verovatno svi imamo negde u fiokama soba i kupatila, ali i proizvodu koji nismo baš navikli koristiti van udobnosti svog doma. Međutim, modele poput Bele Hadid i Kaje Gerber možete videti na brojnim "street style" fotografijama upravo sa vintidž šnalama za kosu. Možda se radi o trendu koji nismo očekivali, ali koji ćemo, s obzirom na praktičnost, vrlo rado prihvatiti.

Marame i rajfovi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MYA (@styyle.ish) on

Opuštene šiške i bob frizura

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina Ościk-Alama (@cajmel) on

Pogodili ste - nema popisa popularnih frizura bez večnog boba. Bilo da se radilo o proleću, letu, jeseni ili zimi, bob ostaje popularan, a menjati se mogu eventualno njegove sitnice. U sezonama pred nama nosiće se njegova opuštena (čitaj: razbarušena) verzija, i to uz dodatak isto takvih šiški. Mi kažemo može!