4 sitnice kojima ćete uneti dašak glamura u svoj novogodišnji stajling - čak i ako planirate da budete u pidžami

4 sitnice kojima ćete uneti dašak glamura u svoj novogodišnji stajling – čak i ako planirate da budete u pidžami

Nova godina samo što nije, a većina će je provesti kod kuće. Međutim, ovo nikako nije razlog da je dočekate bez imalo glamura.

Foto: Shutterstock

Čak i da ste odlučili da 31. decembar budete u pidžami, dodajte malo praznične atmosfere u svoj stajling i počnite godinu sa dobrom energijom.

Pripremite lepu večeru, odaberite film, seriju, društevnu igru i uživajte u toplini svoga doma, ali da biste ipak dobili bar malu dozu novogodišnjeg glamura, izaberite neki detalj koji će u vama aktivirati groznicu novogodišnje večeri.

Šljokice

Omiljeni novogodišnji detalj velikom broju žena, šljokice su uvek tu da ulepšaju praznike. Raif sa šljokicama biće pravi pogodak, čak i ako ostatak vašeg stajlinga čini omiljena pidžama.

Crveni lak

Verovatno najpopularnija nijansa laka za nokte, najčešće je rešenje za koje se tokom praznika odlučujemo i nema nijednog razloga da je se odrekenmo, čak ni u ovim okolnostima kada većina nas planira film i rusku salatu.

Crveni karmin

Isto kao i crveni lak – crveni ruž je verovatno omiljena praznična nijansa i neodoljiva asocijacija na novogodišnji period.

Crveni veš

Obavezni komad odeće za sve koji veruju da donosi sreću u ljubavi i dobru godinu u partnerskim odnosima.

Zatvoreno za komentare.