5 najskupljih venčanica ikada

Najskuplja venčanica svih vremena koštala je milion dolara, a za vas smo izabrali i ostale ekstravagantne modele. Neke od slavnih diva koje su nosile najskuplje venčanice svih vremena su između ostalih  Kim Kardašijan, Amal Kluni i Kejt Midlton.

 Foto: Instagram

Venčanica koja se nalazi na petom mestu jeste ona Grčke princeze koja je nosila unikatni Valentinov dizajn. Čak 25 osoba je izrađivalo haljinu Marie-Chantal Miller koju su krasili biseri, a koštala je 225.000 dolara.

 Foto: Instagram

Amal Kluni na svom venčanju sa Džordžem Klunijem nosila je haljinu Oskad de la Renta, koju je samo za nju dizajnirala Sara Barton. Venčanje je koštalo 4,6 miliona dolara, a samo mali deo budžeta izdvojen je za venčanicu koja je koštala 380.000 dolara.

 Foto: Instagram

Kraljevsko venčanje o kojem će se sigurno pričati decenijama jeste venčanje Kejt i Vilijema, koje su prenosile sve televizije. O haljini Kejt svi bi imali nešto za reći jer je naprosto prelepo izgledala na njoj. Vojvotkinja je nosila haljinu s potpisom Sare Barton za Aleksander Mekvin, a koštala je 400.000 dolara.

 Foto: Instagram

Kim Kardašijan za svoju venčanicu potrošila je 500.000 dolara a dizajnirao ju je Rikardo Tisci za Živenši. Uz haljinu odvojila je i nešto novca za štikle Balmain koje su koštale 40.000 dolara.

 Foto: Instagram

Venčanica koja se nalazi na prvom mestu, a i nosi titulu one najskuplje jeste ona od australijske pevačice i naslednice Viktorije Svarovski. Bila je ukrašena sa 500.000 kristala i naprosto ostavlja bez daha.

 Foto: Instagram


 Foto: Instagram

Pročitaj još