5 odevnih predmeta svaka žena mora da ima u ormanu

5 odevnih predmeta svaka žena mora da ima u ormanu

Odeće ženama nikada nije dosta. Bez obzira koliko odeće imale, opet ne postoji žena koja nikada nije rekla ono čuveno "nemam šta da obučem".

 Photo: shutterstock

Evo kojih pet stvari bi svaka žena trebalo da ima u ormanu, da joj budu osnov za kombinovanje sa drugim komadima i pomoć kada joj se učini da nema šta da obuče.  

Mala crna haljina

pixabayPhoto: pixabay

Nezamenljiv komad za izlaske i svečane prilike. Ona se uvek može učiniti drugačijom i novom kombinovanjem sa drugom obućom, nakitom, ešarpom. Ona je magični spas u zadnji čas.

Bela košulja

Photo: shutterstock

Univerzalni komad koji može da se nosi u svim prilikama i po ceo dan, na posao, u šetnju, za izlazak. Odlično se kombinuje i sa suknjama, pantalonama, farmerkama.

Crni sako

Photo: shutterstock

Ako baš nemate vremena ni ideju kako da se brzo odenete za neki poslovni događaj ili ne previše svečan izlazak, obucite crni sako. Idealan je za kombinovanje i šta god sa njim uparite, makar to bile i izlizane farmerke, on će mu dati potrebnu dozu elegencije.  

Dobre farmerke

Photo: pixabay

Po praktičnosti se retko koji komad odeće može meriti sa njima. Idu i sa patikama i sa štiklama, sa džemperima i košuljama, sa sakoom i mantilom. Jednostavno su jedinstvene. 

Fin džemper

Photo: shutterstock

Džemperi ženi daju dozu tajanstvenosti. I oni kežual i elegantni, lepo se kombinuju, sa suknjom, pantalonama, farmerkama. Izbor je uvek veliki i svako može naći model po svojoj želji i meri.

Zatvoreno za komentare.