5 proizvoda za ulepšavanje koje svaka žena mora imati u svojoj kancelariji

5 proizvoda za ulepšavanje koje svaka žena mora imati u svojoj kancelariji

Često vam se dešava da u toku radnog vremena ostanete bez pola svog, pre posla, brižno nanesenog make up-a. Niste jedini! Kako biste se sa ovim problemom uspešno izborile, i održale svoju svežinu i tokom radnog vremena, pored proizvoda koje uvek imate u tašni, trebalo bi da postoje i oni koji će postati stalna kancelarijska oprema!

Svaka žena bi uz sebe na poslu trebalo da ima ovih 5 proizvoda:

1. Šampon za suvo pranje

Ako niste imale vremena da operete kosu ili se usled prevelike vlage tog dana njen volumen izgubio, rešenje za ovaj problem krije se u šamponu za suvo pranje, koji će vašoj kosi vratiti izgubljeni volumen, a daće joj i svež izgled.

2. Set od četke za kosu i ogledalceta u jednom

Ovo je izum koji uspeva da popravi dan svakoj ženi. Imati ga uz sebe znači mogućnost uredne frizure i pedantno popravljene šminke u svakom trenutku.

3. Dezodorans

Usled konstantnih promena temperatura, ili višečasovnog napornog rada, povremeno moramo poraditi i na svežini svog tela. Zato je neophodno da u radnom stolu uvek imate dezedorans, kojim ćete osvežiti miris svog tela i povratiti svežinu svojoj koži.

4. Puder za lice

Ako imate suvu ili mešovitu kožu, tokom dana puder će jednostavno skliznuti sa vašeg lica i otkriti sitne nedostatke. Kako biste izgledali besprekorno potrebno je da uz  sebe uvek imate puder u kamenu koji će matirati vašu kožu i fiksirati tečni puder.

5. Lak za nokte

Kako biste izbegli osećaj da su vam nokti neuredni, ukoliko prilikom rada oštetite lak, potrebno je da tu  nijansu, koju ste prethodnog dana namazali uvek imate sa sobom i da za tili čas ispravite sitne nedostatke.

Ovo su sitnice koje svaka žena treba da ima uz sebe kako bi ostala sveža i doterana tokom celog radnog vremena. Pored toga što će biti lepa na oko, žena će se osećati samopouzdano. 

Izvor: Lepota & Zdravlje