5 saveta holivudske dive o lepoti

5 saveta holivudske dive o lepoti

Slavna glumica je uspela dosta dugo da nosi titulu najlepše žene na svetu i zato svoje iskustvo želi da podeli sa vama! Anđelina Džoli je za mnoge i dalje najlepša žena na svetu. Evo šta ona zaista misli o svojoj lepoti, starenju, kozmetici i svemu onome što interesuje dame.

Foto: IMDb

Slavna holivudska glumica Anđelina Džoli je otkriva svoje stavove o lepoti, kao i koja sredstva ona uvek nosi u kozmetičkoj torbici.

O eksperimentima u detinjstvu

- Kao dete, nisam bila tipična devojčica. Znate, neke devojke su često pravile frizure jedna drugoj i izmišljale nove. Slatko je, ali nikad nisam bila takva devojka. Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu - kaže Džoli.

O neseseru za šminku

- Moj glavni proizvod za svaki dan je korektor. Osećam se mnogo udobnije kada je u tašni. Ako je u pitanju večernji izlazak, onda koristim crveni ruž. Ja nosim samo jednu posebnu nijansu crvene boje. Imam i ajlajner u crnoj boji i maskaru. Moj neseser za šminku je dosta dosadan - ističe Anđelina.

Foto: Instagram

O problemima sa kožom

- Od 11. godine periodično imam tamne mrlje na koži. Nakon trudnoće, ove mrlje su postale još izraženije. Stoga, s vremena na vreme idem na IPL tretmane - kaže prelepa glumica.

O starenju

- Sada, kada se pogledam u ogledalo, sve više i više vidim svoju majku, a ova sličnost me raduje. Razumem da starim, i prihvatam ove promene. To znači da živim i starim. Naravno, ne volim tamne mrlje na koži i druge nedostatke. Ali volim sebe i svoje godine - jasna je Anđelina.

O lekcijama majke o lepoti

- Svaki put kad sam bila uznemirena, moja majka bi rekla: Otvori dušu za mene.

Svako ima svoj koncept lepote, ali verujem da je najlepša stvar intelekt. Čovek sa jasnim umom koji zna kako treba da razmišlji je vrlo seksi. Ne postoje atraktivniji kvaliteti od promišljenosti i osetljivosti. I nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce - precizira Džoli.