Baka pokazala kako se šminkom postiže mlađi izgled

Baka pokazala kako se šminkom postiže mlađi izgled

Starenje baš nikome ne zvuči zabavno. S vremenom će nas telo početi izdavati, koža će visiti na mestima na kojima je sada čvrsta, a naše lice postaće odraz naših godina. No, ne treba očajavati zbog toga - to je sasvim prirodno i baš svakom se događa. Ipak, ova 78-godišnja baka će vam pokazati kako šminkom postići mlađi izgled, ona je svakako ekspert.

 Foto: Youtube/Screenshot

Usvajanjem zdravih životnih navika i uz pravilnu negu kože može se malo usporiti proces starenja, a tu je uvek i make up koji, barem u talentovanim rukama, može prekriti koju godinu.

Ako ne verujete, upoznajte Džoan Hopkins, 78-godišnju majku poznatog šminkera Kristofera Hopkinsa koja je u videu pokazala koliko šminka može napraviti veliku razliku. Kaže kako se oseća toliko osnaženo dok je našminkana da i spava našminkana. 

Ok, spavanje sa šminkom svakako vam nećemo preporučiti jer nikako nije dobro za našu kožu, no čini se da Džoan ne može bez toga. Ona tvrdi kako svako ima pravo da se oseća dobro u vlastitoj koži i da se treba suprotstaviti svima koji to osuđuju. 

 Foto: Youtube/Screenshot

U njenim očima, ljudima bi trebalo biti dopušteno da rade ono što vole a da ih drugi ne osuđuju. Ono što Džoan čini fantastičnom svakako je veština šminkanja. Uistinu je jako dobra i vešta u tome, a njen talenat nasledio je sin Kristofer, koji je odrastao gledajući majku kako se šminka. 

Kristofer imam svoj Jutjub kanal, a na njemu je podelio video svoje majke u kojem ona pomoću šminke postiže barem 10 godina mlađi izgled. Transformacija je neverovatna!

Zatvoreno za komentare.