9 pravila zbog kojih Francuskinje izgledaju fenomenalno

9 pravila zbog kojih Francuskinje izgledaju fenomenalno

Poenta je sledeća: Francuskinje to rade kako treba. Dakle, proučite savete Francuskinja uz koju postižu vrhunski nivo je ne sais quoi

Foto: Shutterstock

Saznajte koje su sve tajne lepote Francuskinja koje samo one znaju.

1. pravilo: prvo koža, zatim šminka

Dobra nega kože mnogo je bolja od skrivanja iza maske od šminke.

Dobar savet: pre nego što počnete da menjate svoje proizvode i beauty rutine, morate dobro da pogledate kako postupate sa svojim telom jer to se neizbrisivo odražava na kvalitetu vaše kože. Razmislite o navikama koje mogu uticati na vašu kožu - poput ishrane, putovanja i okolnih faktora - a zatim primenite svoje omiljene preparate.

2. pravilo: poboljšajte svoje odlike

Budite svoji! U Francuskoj uče kako se brinuti o onome što imamo, što nam je dala majka priroda. Zato ne rade fen frizure, ali nikad ne preskaču balzam i masku za kosu. Kad je u pitanju održavanje sjaja kože, male su im stvari najvažnije. Ne rade puno tretmana i ne nanose puno hemije po licu, ali svake nedelje rade tretman čišćenja lica i jedu zdravo.

3. pravilo: manje će uvek biti više

Ponovite za nama: manje. je. više! Pridržavajte se jednog beauty-poteza kako ne bi preterali. Ako nosite crveni ruž, onda nemojte stavljati puno podloge na svoju kožu. Ako radite "smokey eyes", neka vam kosa ne bude savršeno isfrizirana.

Foto: Shutterstock

4. pravilo: postavite sopstvene standarde

Definišite lepotu na svoj način: Imate pravo na rutinu lepote koja vama pomaže da lepo izgledate i osećate se lepo. Za lepotu postoji mnogo više od onoga što je u trendu pa ne postoji jedan način ili pravi način da budete lepi, a način na koji se osećate, bez obzira na svoje godine, još je važniji od toga kako izgledate.

5. pravilo: briga o sebi je lepa

Odvojite vreme za "maženje i paženje", bilo da je reč o kupki sa mehurićima ili stavljanju maske za lice. Lepota je nešto što vam pruža zadovoljstvo. Kad se osećate dobro, uvek izgledate dobro.

6. pravilo: pronađite ravnotežu, a ne savršenstvo

Ne trudite se toliko. Ponekad je to lakše reći nego učiniti, ali držite se toga. Kad je u pitanju kosa neka je lepa, čista i sjajna, ali pomalo neuredna. Tako i koža: ona mora biti superzdrava i sveža, ali malo nesavršena, inače izgleda lažno.

Foto: Shutterstock

7. pravilo: koristite lepotu koja vas okružuje

Postoji velika šansa da imate resurse u sopstvenom dvorištu ili možda u ostavi. Francuskinje rade maske za lice od meda ili zgnječenog voća, zašto ne bi i vi?

8. pravilo: živite najbolje svaki dan

U Francuskoj ćete često sresti žene u običnim kratkim majicama i sa neurednom kosom, a ipak s neverovatnim, savršenim crvenim ružem i visokim petama. Možda su bile u prodavnici ili su išle u školu da pokupe svoju decu, a nosile su to. Bez obzira gde se nalaze te žene, one se sređuju za sebe.

9. pravilo: budite odvažni

Dve reči: crveni ruž i sjaj! To su dva najbolja načina da svom izgledu odmah dodate neku dramu - ako pitate Francuskinje.

Ostavi komentar