Da li znate da od sada možete da se rešite celulita za samo dve nedelje?

Da li znate da od sada možete da se rešite celulita za samo dve nedelje?

Zvuči neverovatno, ali u nastavku vam otkrivamo tajnu.

Nakon duge i naporne zime, koju je većina nas provela u izolaciji, čuvajući svoje i zdravlje svojih najdražih, na red su došla neka bolja vremena. Sunce je konačno u punom sjaju, život se vraća u normalu i svi jedva čekamo da odemo na bazen, more, plažu, i uživamo u palmama i koktelima.

Foto: Aesthetics By CELULIT EXPERT

Ipak, statičan način života i uživanje u ukusnoj hrani koja možda nije idealna za našu liniju, mnoge od nas baš pred leto suočava sa problemima poput viška kilograma i celulita.

Ako sada krenemo sa fizičkom aktivnošću i dijetom, teško da ćemo za kratko vreme postići neke rezultate, ali ukoliko se opredelimo za neki od tretmana koji predstavljaju poslednje čudo estetske i kozmetičke medicine, za kratko vreme možemo očekivati zapanjujuće rezultate.

Ako se pitate gde možete iskusiti ove tretmane i uveriti se u njihovu delotvornost, odgovor je u Aesthetic by Cellulite expert centru.

Reč je o jednom od najmodernijih centara u srcu Beograda, gde možete dobiti profesionalnu uslugu nege tela, podmlađivanja kože, mršavljenja i uklanjanja celulita. AWT Acoustic Wave Therapy predstavlja zlatni standard u estetskoj i kozmetičkoj antiaging medicini.

Foto: Aesthetics By CELULIT EXPERT

Terapija akustičnim talasima AWT se izvodi pomoću radialnog d-actor seta, koji koristi akustične talase visoke frekvence do 5 bara, koji prodiru u estetski i funkcionalno izmenjeno tkivo u vidu visokofrekventnih pulseva. AWT se koristi za uklanjanje celulita, smanjenje obima, tretman strija, učvršćivanje kože, kao i wellness masažu i limfnu drenažu.

Pored toga, EMTONE je prvi i jedini uređaj koji istovremeno isporučuje i toplotnu i mehaničku energiju kako bi eliminisao sve glavne uzroke celulita i labave kože efikasno i neinvazivno.

Za one kojima su potrebne blage finese za oblikovanje tela, tu je EMBODY, jedina metoda koja pomaže klijentima da izgrade mišiće i izvajaju telo. Pored toga, EMBODY obezbeđuje prvu neinvazivnu proceduru toniranja zadnjice na svetu.

I zato ne očajavajte, već zakažite svoj prvi tretman već danas i zablistajte u bikiniju već za dve nedelje. Aesthetics by Cellulite Expert centri nalaze se na Vračaru u ulici Mome Kapora 12, kao I na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 125d. Za sve dodatne informacije posetite sajt www.celulitekspert.com ili Instagram profil cellulite_expert.

Zatvoreno za komentare.