Ako imate ovakve usne, svi će vas obožavati!

Ako imate ovakve usne, svi će vas obožavati!

Pune, tanke, spuštene usne... Mnogi veruju da upravo na osnovu nečijih usana možete saznati kakva je osoba!

 Foto: Shutterstock

Pune usne

Imate li pune usne, one pokazuju da ste strastveni i da ćete sve učiniti da osoba koja vam se sviđa bude vaša. Od partnera očekujete strast i odlučnost. Osoba ste koja je puna samopouzdanja i hrabrosti. Osobe s punim usnama su duhovite i znaju dobro da se zabave.

Tanke usne

Praktična ste osoba, ali nesigurna. Verovatno patite od kompleksa niže vrednosti. Mirna ste i staložena osoba kojoj je izuzetno stalo do detalja. Iako delujete sramežljivo i volite da se držite po strani, kada su velike borbe i rasprave u pitanju, iz njih izlazite kao pobednik. Vi ste blaga, osećajna i intuitivna osoba.

Široke usne

Perfekcionista ste, društveni ste tip i imate puno prijatelja sa različitim interesovanjima. Osobe sa širokim usnama su uspešne, talentovane i vole da drže sve konce u svojim rukama.

Okrugle usne

Vi ste živahna i šarmantna buntovna osoba sklona žestokim ljubavnim avanturama.

Srcolike usne

Zavodljiva ste i senzualna osoba. Nezavisni ste i puni samopouzdanja. Ne bojite se da preuzmete sudbinu u svoje ruke i imate izraženu potrebu za ljubavlju i dobrotom.

Usne spuštene prema dole

Tajanstveni ste, ali vas ljudi smatraju inteligentnom i duhovitom osobom. Međutim, vi ste takođe i izbirljivi, pa vam je često teško udovoljiti.

Zatvoreno za komentare.