Ako ovo nosite, izgledaćete jeftino - čak i ako je sve na vama skupo

Ako ovo nosite, izgledaćete jeftino – čak i ako je sve na vama skupo

Moda treba da bude zabava i važno je shvatiti je slobodno, dozvoliti sebi da se sa njom igramo, a ne držimo fiksiranih pravila.

Foto: Shutterstock

Ipak, neke kombinacije su zaista odlika lošeg ukusa i učiniće da izgledamo jeftino čak i u situacijama kada je sve na nama skupo.

Prekratka suknja i dekolte

Ovo već znaju i ptice na grani, ali s obzirom da neke žene i dalje ne žele da prihvate, ovo je neophodno ponavljati. Situacije u kojima žena može da izgleda moderno, urbano i otmeno ukoliko su na njoj i dekolte i prekrtaka suknja postoje, ali su toliko retke da je najbolje da ovo pravilo proglasimo univerzalnim.

Loša frizura

Loš frizer može da učini da šta god da obučete izgledate loše, zato pažljivo birajte kome ćete u ruke dati svoju kosu. Ukoliko je frizer odličan u svom poslu, učiniće da vaša frizura deluje kao milion dolara i podigne bukvalno svaku kombinaciju koju obučete.

Foto: Shutterstock

Neuredni nokti

Neuredni nokti su simbol žene koja ne brine o sebi, tako da ako vam je lak ispucao, nokti puni zanoktica, ne možete izgledati otmeno čak i da je na vama odeća vredna milione.

Isto može da se desi ukoliko su nokti predugački, špicasti, prenapadni, sa agresivnim manikirom. Ovo je zaista stvar ličnog ukusa, ali vodite računa, u brojnim situacijama ovo stvarno loše izgleda.

Prenapadna i neprimerena šminka

Ako usred bela dana dođete sa crvenim karminom, ajlajnerom i teškom senkom, skoro crnom, nije baš da možete da ostavite utisak sofisticirane dame aristokratskog ukusa.

Svođenje seksipila na grudi i zadnjicu

Seksipil je mnogo više od svođenja na grudi i zadnjicu. Vrat, ruke, leđa, ključne kosti, sve su to divna mesta na ženskom telu i mogu izgledati mnogo erotičnije nego ogroman izrez na grudima.

Zatvoreno za komentare.