Ako ste nabacili neki kilogram tokom praznika, ove cake u oblačenju će vam biti zlata vredne

Ako ste nabacili neki kilogram tokom praznika, ove cake u oblačenju će vam biti zlata vredne

Uz nekoliko jednostavnih caka, svako može izgledati mnogo bolje. Kako bi se izbeglo preterano znojenje, a koži omogućilo da diše, poželjno je da sva garderoba bude od nekog prirodnog materijala, kao što su pamuk, lan ili viskoza.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Garderoba i akcesoari SAS (@garderoba_i_akcesoari_sas)

Sintetičke tkanine s velikim procentom likre treba izbegavati i zbog toga što će se prilepiti uz telo i dodatno istaći njegove nepravilnosti.

Evo kako jednostavno prikriti višak kilograma

Haljine i majice sa V-izrezom naglašavaju liniju vrata i ističu dekolte, pa su samim tim odličan izbor za dame s viškom kilograma.

Kad je reč o suknjama, vodoravne pruge i plisirani modeli nikako ne bi trebalo da se nađu u njihovom garderoberu. Ženstvenost se uspešno može istaći suknjama ravnog kroja i srednje dužine. One će učiniti da noge deluju duže i vitkije.

Vertikalne i kose pruge laskaju svakoj figuri

Tokom godina metabolizam usporava, a svaka uneta kalorija postaje vidljiva. Zadnjica gubi tonus, a kukovi se šire. Pri kupovini pantalona ili farmerki, treba imati u vidu da punijima mnogo bolje pristaju modeli s normalnim ili visokim strukom. Plitke modele treba zaobići jer dodatno ističu salce na bokovima i stomaku.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Affinity (@affinitybeograd)

Pored pravog modela, pođednako je važno odabrati i odgovarajuću veličinu odevnog komada. Pokušaj da se figura vizuelno suzi kupovinom dva broja manjih farmerki osuđena je na propast. Jedna od zabluda jeste i da prevelika odeća prikriva višak kilograma.

Nakon kupovine garderobe, potrebno je odabrati i aksesoar. Upadljive minđuše ili ogrlica usmeriće poglede ka licu, a dobro rešenje je i nošenje ešarpe koja ležerno prekriva trup. Kada je o obući reč, baletanke i ravnu obuću obavezno treba zameniti cipelama sa srednjom potpeticom – i time će silueta biti izdužena.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Perce Nakit (@percenakit)

Bez obzira na to koji konfekcijski broj nosite, harizma i samopouzdanje kojima zračite uticaće na to kako vas okolina doživljava. Uz osmeh i vedar duh, sitne nesavršenosti niko neće ni primetiti!

Zatvoreno za komentare.