Novi trend koji je zamenio iscrtane obrve

Novi trend koji je zamenio iscrtane obrve

Posle groznih primera tetoviranih i iscrtanih obrva, stigao je novi trend koji je ovih dana isprobala i glumica Kristen Stjuart i to ni manje ni više nego na Šanel reviji.

 Foto: WMagazine.com

Zaboravite na iscrtavanje obrva olovkom i microblading. I Kristen Stjuart je isprobala novi trend svetlih, izblajhanih obrva koje se jedva vide.

Glumica se pojavila na reviji modne kuće Chanel u Južnoj Koreji s izblajhanim obrvama, što je potpuna suprotnost bjuti trendovima koji vladaju već nekoliko godina, piše Index. Kristen je boju obrva uskladila s novim svetlim pramenovima u kosi, a na prvi pogled izgledalo je kao da ih uopšte nema. To dosta menja ekspresiju lica, što pokazuje i fotka pre i posle.

Pretpostavljamo da se na ovu promenu odlučila već uoči Met Gale, na kojoj se pojavila s narandžastim obrvama, pa verujemo da ih je pre farbanja bilo potrebno izblajhati.

Trend izbeljenih obrva ne isprobavaju samo plavuše. Didžej Shaki Wasasala, na društvenim mrežama poznata pod imenom "Half Queen", ima crne dredove a obrve su joj žute, ali ih ponekada, u zavisnosti od autfita prefarba i u zeleno.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HALF QUEEN ORDER (@half.queen) дана

"Tako možeš više da se igraš s očima ili usnama. Ako su ti obrve svetlije nego pre i imaš jaču šminku na kapcima ili zakrivljenu liniju ajlajnera, šminka na očima je upadljivija. A neko ko se ne šminka mnogo, može da naglasi usta i zaista iskoči iz gomile", rekla je.

Ipak, dok izbeljene obrve možda dobro izgledaju na mladom licu Kristen Stjuart, ženama u srednjim godinama one dodaju nekoliko godina.