Da li je vaše telo spremno za plažu?

Da li je vaše telo spremno za plažu?

S prvim zracima sunca i odlaganjem zimske garderobe, dolazi i ono neizbežno pitanje koje postavljamo sebi – Da li je moje telo spremno za plažu? Normalno je da se tokom zimskih dana opustimo i dopustimo sebi luksuz uživanja u zalogajima koji prijaju čulu ukusa, ali našoj liniji baš i ne. Ukoliko mislite da nemate dovoljno vremena da popravite nedostatke i skinete koje kilo viška, imamo sjajne vesti za vas.

Foto: cellulite expert

Physioexpert by Celullite expert, jedan od najmodernijih bjuti centara u srcu Beograda, pruža vam mogućnost da do kraja maja uz 50% popusta dovedete liniju do savršenstva i zablistate u kupaćem kostimu. Reč je o najmodernijem inovativnom tretmanu beskontaktne liposukcije koja transformiše telo – Vanquish.

Ova procedura za brzo mršavljenje je prva u svetu koja koristi široko polje selektivne RF tehnologije u cilju eliminacije masnih naslaga sa stomaka i butina, bez kontakta. Uređaj ima najveću površinu za tretiranje u industriji ovakvih aparata, osiguravajući besprekoran nivo udobnosti i sigurnosti za klijenta.

Tretman koji predstavlja umetnost u mršavljenju i oblikovanju tela omogućava korisnicima da izgube i najupornije masne naslage upravo sa onih delova tela gde ni vežbanje ni dijeta nisu pomogli, i to sve bez anestezije.

Vanquish funkcioniše po principu slanja dubinskih radiotalasnih signala, koji na svojim talasnim dužinama ciljaju masne naslage i na taj način ih zapravo tope. Vaše telo će metabolički rastopljene masnoće eliminisati iz organizma putem cirkulacije i limfotoka danima, čak i nedeljama nakon tretmana.

Na ovaj način dolazi do gubitka obima struka i stomaka za 4 do 6 tretmana. Vanquish predstavlja nehirurški tretman za oblikovanje tela koji je potpuno bezbolan, a pacijenti ga opisuju kao prijatnu toplotu, pa se često dešava da mnogi u toku tretmana čak i zaspe.

Foto: cellulite expert

Pored toga, rezultati su dugotrajni tako da se slobodno možete radovati kupovini nove odeće, bez bojazni da će se izgubljeni kilogrami vratiti. Na vama je samo da se opustite i uživate, dok Vanquish čini čuda za vaše telo.

Ovaj tretman je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da se oslobode viška masnih naslaga sa stomaka, bokova i butina. Svaki tretman traje 45 minuta kada se tretiraju stomak i bokovi, dok tretman butina traje sat vremena - po pola sata za svaku nogu.

Tokom tretmana ste pod stalnim nadzorom terapeuta, a maksimalni rezultati obično se postižu za samo 4 tretmana. Prve rezultate možete videti nekoliko dana nakon svog prvog tretmana i to od 2-8cm u obimu, i od 0,5-2kg u težini.

Nakon toga, progresivno poboljšanje se nastavlja u narednih 2 do 3 meseca - masne ćelije su potpuno eliminisane, a na tim mestima se formira novi kolagen. Ovaj proces dovodi do zatezanja kože i daljeg smanjenja obima.

Kako bi rezultati bili sto bolji neophodno je da pacijenti budu dobro hidrirani, odnosno da dan ili dva pre tretmana piju 2-3 litra tečnosti dnevno. To se, takođe, prporučuje i posle urađenog tretmana. Svim pacijentima se savetuje da se hrane zdravo i imaju aerobnu aktivnost da bi rezultati bili sto bolji.

Aesthetics by Cellulite Expert centri nalaze se na Vračaru u ulici Mome Kapora 12, kao I na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 125d. Za sve dodatne informacije posetite sajt www.celulitekspert.com  ili Instagram profil cellulite_expert.

Zatvoreno za komentare.