Dugogodišnji dermatolog Anđeline Džoli otkriva tajnu njene lepote

Anđelina Džoli čitav život ima istog dermatologa čiji je identitet otkrila nedavno u intervjuu.“Mama me odvela kod nje dok sam još bila mala i od tada samo joj verna“, ispričala je Anđelina, a sada je njen dugogodišnji dermatolog Ronda Rand, za „Refinery29“ podelila tajne mladolikog izgleda 42-godišnje glumice.  

Anđelina je imala sreću jer je od mame nasledila prekrasnu kožu. Oduvek je bila prirodna lepotica pa nije morala da vodi neku preteranu brigu oko izgleda. Njena bjuti rutina uključuje malo kreme sa zaštitnim faktorom, nežni tonik za čišćenje lica, antioksidanse i prirodne proizvode, i to je to. Hemikalije joj nisu potrebne,“ ispričala je Ronda i otkrila još nekoliko Anđinih bjuti tajni.

Kada putuje, Anđelina uvek sa sobom nosi kremu za lice sa zaštitnim faktorom koju je osmislila upravo njen dermatolog, a njihovi susreti u ordinaciji uglavnom se svode na uklanjane pigmentacijskih mrlja od sunca pomoću laserskih tretmana.

„Anđelina je morala nešto ranije da se suoči s menopauzom i tu se takođe pokazala njena bjuti rutina kao vrlo bitan faktor. Čak i kroz promene koje nam nameće to životno razdoblje svake žene, važno je da kožu negujemo i koristimo kvalitetne proizvode poput antioksidansa, retinola i slično“ naglasila je doktorka Rand.

Pročitaj još