Francuskinje je obožavaju - ovo je idealna frizura za letnje dane

Francuskinje je obožavaju – ovo je idealna frizura za letnje dane

Uočena na modelima u sklopu predstavljanja nove kolekcije modne kuće Givenchy i slavnim damama poput britanske ikone stile Alekse Čung i Francuskinje Šarlot Gensburg, razbarušena stepenasta frizura u duhu 70-ih u modu se vratila na velika vrata.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Franck Castel Photography (@franckcastelphotographer) дана

Razbarušena stepenasta frizura godinama je zaštitni znak poznate francuske glumice i kantautorke Šarlot Gensburg, a stiže u kraćoj i dužoj verziji.

Kome je namenjena? Svim damama koje žele da naglase boemski šik u aktualnoj godini s dodatkom zavesa šiški, poput britanske ikone stila Alekse Čung, ili rokerski stil poput Francuskinje Šarlot Gensburg, a njene ultramoderne, kratke verzije viđene su na brojnim modelima tokom predstavljanje nove kolekcije visoke mode s potpisom brenda Givenchy.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Alexa Chung (@alexachung) дана

Na kosi kratke ili srednje dužine poželjne su frizure s prirodnim pokretom, a razbarušena i blago talasasta frizura koja kosi daje potreban volumen, poput razbarušene stepenasto ošišana kosa, idealan je odabir.

Prema rečima svetskih frizerskih stilista, ove sezone veliki je naglasak na prirodnom izgledu kose u znaku frizura s brojnim mogućnostima stilizovanja.