Ima 42 godine, a izgleda kao tinejdžerka: Ovo je tajna njenog izgleda!

Lure Hsu, dizajner enterijera iz Tajvana, možda nikada ne bi postala zvezda da nije njenog izgleda. Kada je pogledate mislite da ima najviše 20, a Hsu ima 42 godine. Tragova starenja nema na njenom licu i telu. Izgled joj je tako doneo svetsku slavu i više od 230.000 pratilaca na Instagramu. 

Iako možemo da pretpostavimo da genetika igra najveću ulogu u njenom savršenom mladalačkom izgledu, Hsu je otkrila tajne recepte za svoj mladalački izlged. I kada ih pročitate, shvatićete da sve to možete i vi da radite.

Ishrana

 

A post shared by ⭐許路兒 Lure Hsu⭐ (@lurehsu) on

Hsu konzumira mnogo voća, povrća, hranu bogatu proteinima. Jedini porok joj je jutarnja crna kafa. Ona nikada ne jede hranu bogatu šećerima i mastima i ne pije gazirane napitke i alkohol. Vežba i pije mnogo vode.

Nega

 

A post shared by ⭐許路兒 Lure Hsu⭐ (@lurehsu) on

Hsu uvek insistira na redovnom hidriranju kože, posebno kada se izlažete suncu. Ona smatra da je zaštitna krema za sunčanje važna jer sprečava isušivanje kože, pojavu pega i bora.

Ništa revolucionarno, Hsu očigledno prvenstveno ima dobru genetiku, ali njeni saveti utemeljeni su na zdravom načinu života, pravilnoj nezi kože i zaštiti od sunca.

 

A post shared by ⭐許路兒 Lure Hsu⭐ (@lurehsu) on

Zapamtite ovo i primenite!

Pročitaj još