Isprobajte 3 domaća preparata za duže trepavice: Rezultati će vas oduševiti!

U zavisnosti od teksture trepavica, rezultati mogu biti vidljivi nakon dve nedelje do mesec dana!

Ovi domaći preparati biće blagotvorni i za osetljivu kožu oko očiju.

1. Regenerator od ricinusovog ulja

U manju bočicu sipajte ulje i ekstrakt vanile (tri dela ulja i jedan deo ekstrakta) i dobro promućkajte. Biće vam potrebna i čista četkica od maskare (ukoliko imate staru maskaru koju više ne koristite, izvadite četkicu i dobro je isperite). U dobijeni regenerator umočite četkicu pa ga nanesite na trepavice, od korena do vrha. Tretman ponavljajte dva puta dnevno i imajte na umu da trepavice moraju biti čiste pre nanošenja regeneratora.

2. Vitaminski regenerator

Kapsulu vitamina E iscedite na tacnu i pomoću vate ulje nanesite na trepavice, od korena do vrha. Tretman ponavljajte dva puta dnevno, najbolje ujutro, pre nanošenja šminke i uveče, pred spavanje. Ovaj vitamin biće odličan i za negu osetljive kože oko očiju.

3. Ekstra bogati regenerator od ulja

U činijici izmešajte kapsulu vitamina E i istu toliku količinu kokosovog i ekstra devičanskog maslinovog ulja. Pomoću čiste četkice od maskare ili vate, dobijeni regenerator nanosite na čiste trepavice, dva puta dnevno, od korena do vrha.

Napomena: Navedeni regeneratori jednako su delotvorni kao i njihove fabričke varijante, ali imajte na umu da dobijeni rezultati neće biti vidljivi nakon dan ili dva. U zavisnosti od teksture trepavica, rezultati mogu biti vidljivi nakon dve nedelje do mesec dana redovnog korišćenja regeneratora.

 

Pročitaj još