Ovu frizuru muškarci najviše vole da vide na ženama

Ovu frizuru muškarci najviše vole da vide na ženama

Zapravo je svejedno šta muškarci misle o ženskim frizurama, bitno je da se sviđaju ženama. Ipak, postoje trenuci u kojima žene žele da se svide nekom muškarcu, a onda se, naravno, potrude i doteraju maksimalno. Međutim, ponekad u tome preteruju – pogledajte koje frizure muškarci najviše vole.

 Foto: Instagram

Iako žene sigurno neće nositi frizuru kakvu ne žele, i iako ne zavise od mišljenja muškaraca, u nekim situacijama im ipak nije baš svejedno – na primer, kad idu na sastanak. Ni raskošno zapletene frizure s puno sjajnih šnalica, niti wet-look koji izgleda poput neoprane kose – barem u očima mnogih muškaraca – ne prolaze dobro. Naravno da se žene žele da se potrude i naprave nešto posebno s kosom. Međutim, preterani trud može imati suprotan učinak. 

Ovu frizuru muškarci najviše vole na ženama 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jessica Alba (@jessicaalba) дана

Vreme je da konačno otkrijemo koja frizura im se zaista sviđa: naime, većina muškaraca voli jednostavnu frizuru. Negovana, lagano talasasta i sjajna kosa je ono što najviše vole. Dakle, uopšte ne morate razbijati glavu i utrošiti pet sati kako biste napravile nešto spektakularno s kosom. Muškarcima je važnije da žena sjaji iznutra – ne pali ih toliko blještav autfit…