Kupaći u kome možete da se kupate tokom "onih dana"!

Kupaći u kome možete da se kupate tokom „onih dana“!

Žene znaju kolika je muka kad se menstruacija "poklopi" sa letovanjem... Zato je jedna od njih izmislila kupaći kostim u kojem možete da se kupate i kad dobijete!

Foto: Shutterstock

Neke žene pilulama odlažu menstruaciju da im ne bi upropastila odmor, druge stave tampon i kupaju se, a sada će imati još jednu opciju - nepropusni kupaći kostim u kojem bez problema mogu u vodu i tokom menstruacije.

Reč je Modibodi kostimu, prvom ove vrste, koji je napravila devojka iz Australije. Dolazi u dve varijante – dvodelnom i jednodelom i oba su crne boje.

Kažu da je 100 odsto nepropusan, a unutra ima "džepić" koji upija tečnosti iz tela i zadržava ih u unutrašnjem sloju.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Modibodi (@modibodi) дана

"Nakon što smo napravili liniju modernog hi-tech veša i uspešno je lansirali na tržite, klijenti su počeli da nas pitaju za rešenje za plivanje, s obzirom na to da jedna od dve žene ne pliva tokom menstruacije, zbog straha da će joj procuriti", rekla je osnivačica Modibodi kompanije, Kristi Čong.

"Malo smo istraživali, shvatili da liniji kupaćih kostima nedostaje inovacije i da drugi brendovi ne nude kupaći koji štiti od curenja, a da je uz to i moderan, i odlučili smo da promenimo to".

Ipak, ovi kupaći kostimi nisu jeftini – dvodelna varijanta košta 72,5 evra, dok jednodelni košta 110 evra. Uprkos tome, velika je potražnja za ovim kupaćim kostimima – već je hiljade njih na listi čekanja.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Modibodi (@modibodi) дана

"Ne stižemo da proizvedemo dovoljno ovih kupaćih kostima, uvek imamo hiljade ljudi na listi čekanja", kaže Čong.