Nijanse lakova koje ove zime u svojoj kolekciji imaju sve žene koje prate trendove

Nijanse lakova koje ove zime u svojoj kolekciji imaju sve žene koje prate trendove

Zimska sezona je pred nama, a osim što ćemo garderobu prilagoditi datim vremenskim uslovima, sigurno ćemo nositi i bar jedan od sledećih lakova – privlačni i popularni, jednostavno ih nećemo moći zaobići tokom zimske sezone.

Foto: Shutterstock

Topla čokolada

Tamnije i bogatije nijanse laka bile su pravi hit tokom jesenje sezone, a njihova vladavina nastaviće se i tokom zime. Topla nijansa čokolade jedna je od najpopularnijih, a osim što je ovo popularna boja laka, ista je siutuacija i kada je rječ o karminima i komadima garderobe.

Tamni metalik

Metalik nijanse laka jedan su od najlakših i najpoželjnijih načina da dobijete svečan stajling, a da istovemeno izgledate sofisticirano. Bilo da birate svetlije ili tamnije nijanse, jedino je bitno da imaju svetlucavi finiš, a koji će vas definitivno izdvojiti u svim prigodama.

Raskošna šljiva

Baš kao što ćete tokom zimske sezone birati crno vino, tako će i vaš manikir doživeti promenu u sličnom smislu. Naime, raskošne i tamnije nijanse šljive veoma su popularne i neodoljivo podsećaju na stil iz devedesetih godina prošlog veka, a rezervisane su za veoma odvažne dame koje ne pristaju na kompromise.

Bela kafa

Kratka s mlekom ili produžena sa šlagom – da, to su upravo nijanse lakova koji će obeležiti zimsku sezonu. Među svetlucavim i tamnim zimskim nijansama, minimalističke nijanse bele kafe – zapravo je reč o krem smeđim nijansama sa dozom puder ružičaste – uneće svu potrebnu promenu i biće pravo moderno osveženje.

Zimska zelena

Sigurno vam je poznato kako je tamno zelena jedna od najpopularnijih zimskih boja, a to je ove zime slučaj i kada su u pitanju lakovi. Reč je o raskošnim nijansama koje će se veoma dobro uklopiti u bilo koji stajling, a bez problema ih možete nositi u svim prilikama.

Zatvoreno za komentare.