Lepša strana vojske: Srpkinje u uniformama izgledaju kao manekenke!

Ko ima najlepšu vojsku? To pitanje ni ne mora više da se postavlja jer će vam slike pokazati da je Srbija pobednica te trke i to zbog prelepih devojaka koje ponosno nose uniformu.

Kao iz filma

Foto: Instagram

Interesovanje devojaka za vojne profesije u našoj zemlji postoji godinama, ali je veliki broj njih zbog polne odrednice morao je da odustane od želja - sve do 2007. kada je Vojna akademija u Beogradu upisala prvu generaciju devojaka za poziv oficira, odnosno do 2014. kada je Vojna gimnazija dobila prve učenice u istoriji.

Šanse koje su im se ukazale devojke nisu propuštale. Ono jedino što ih sada ograničava da ispune nameru jeste broj učenika i studenata koje primaju pomenute obrazovne institucije. Iz godine u godinu broj privaljenih kandidatkinja uveliko premašuje kvotu.

Da li ćete ikada naći lepše devojke u uniformi?

Foto: Instagram

Dešava se neretko da su devojke najbolje u svojoj klasi, pa time ruše predrasudu da vojska nije za žene, i predrasudu da žene ne mogu ono što muškarci rade. Prelepe kadetkinje briljiraju na testovima sposobnosti i znanja, i istom meru na polju izgleda.

Devojke kao modeli

Foto: Instagram

Izuzetno vode računa o svom izgledu i mnoge među njima imaju originalni imidž.

Najbolja frizura srpske vojske

Foto: Instagram

Jedna od takvih originalnih devojaka je brineta sa slike koja zaslužuje da ponese titulu "najlepše frizure srpske vojske".

Prirodna lepotica

Foto: Instagram

Kada bi se među pripadnicama srpske vojske organizovao izbor za mis, žiri bi bio na mukama, tačnije pred sobom bi imao nemoguć zadatak.

Brinete, crnke, plavuše u vojsci...

Foto: Instagram

Nežna, a snažna plavuša sa fotografije mogla bi da postane lice svake modne i bjuti kampanje.

Raskošna lepota

Foto: Instagram

Devojke u uniformama naše zemlje osvajaju i Instagram gde ih zapljuskuju komplimenti.

Lepotica do lepotice

Foto: Instagram

Sve ove slike su donele i jednu važnu istinu, devojke koje vole vojsku i koje se školuju kako bi postale njen važan deo, jesu veoma ženstvene uprkos suprotnim pretpostavkama.

Nose se i pletenice u vojsci

Foto: Instagram

Sve žene su ženstvene jer im je to, dobro čitajte, predodređena karakteristika. Nijedna profesija im ne može oduzeti ovu osobinu.

Lepša strana vojske

Foto: Instagram

Pa lepotice, samo napred! Pokažite svetu šta sve možete.

Pročitaj još