Lepa Ljubica predstavlja Srbiju na izboru za "Mis sveta" (FOTO)

Lepa Ljubica predstavlja Srbiju na izboru za „Mis sveta“ (FOTO)

Među mnogobrojnim lepoticama, Ljubica Rajković je odabrana da predstavlja svoju zemlju na najprestižnijem svetskom izboru "Miss Earth".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

Prelepa 25-godišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 10. 

Sem zanosnim izgledom i seksepilom, žiri je osvojila energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem. 

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu.

Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mesta i nove ljude. Modelingom je počela da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

"Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu", kaže Ljubica.

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova. 

Danas prelepa Ljubica poseduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vreme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

Uskoro je čeka put na Filipine, gde će takmičenje za "Mis sveta" i biti održano. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra. 

Izbor za "Miss Earth", u kome učestvuje 146 zemalja, prenosi američka televizija Foks, a prenos putem malih ekrana prati više od dve i po milijarde ljudi.