Muškarac sa stilom nikada neće napraviti ove greške

Muškarac sa stilom nikada neće napraviti ove greške

Ako želite da budete muškarac sa stilom koji će svojim izgledom privlačiti i osvajati ženske poglede, onda po svaku cenu morate izbegavati ove modne greške...

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели David Gandy Fans (@ohmygandy) дана

Svaki muškarac se trudi da izgleda dobro i da svojim izgledom privuče poglede pripadnica lepše populacije. Hteli to da priznate ili ne, muškarci vole kada izgledaju dobro i sve će uraditi kako bi poboljšali i unapredili izgled.

Međutim, često se dešava da ne primete modne greške koje prave ili da jednostavno ne znaju šta su modni promašaji, a šta je to što je u trendu.

Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo stvari koje nikako ne smete nositi, ako želite da budete atraktivni i privlačni.

1. Košulja sa zgužvanim rukavima

Ako želite da košulju učinite modernijom i buntovnijom, nikako ne gužvajte rukave, već ih urolajte. Na ovaj način ćete postići lepši i privlačniji izgled.

2. Cipele i patike bez čarapa

Ništa nije odvratnije i smešnije nego muškarac koji nosi patike ili cipele bez čarapa. Ovo nikako ne može biti privlačno, a mnogima će taj prizor biti odvratan, tako da ne pokušavajte da se vadite na izgovore kao što su "meni noge ne smrde" ili "leto je".

 Foto: Shutterstock

3. Predugačke farmerke i pantalone

Ako vam se pantalone ili farmerke gužvaju na kraju nogavica, to znači da su vam predugačke i da ih morate skratiti. Nikako nemojte da ih zavrćete ili da ih uvlačite u obuću, jer ćete samo izgledati još smešnije. Posetite krojača i sredite vaše pantalone po meri.

4. Predugačke majice

Ove majice nikako ne odgovaraju muškarcima i njihovoj građi, pa je zato najbolje da ih izbegavate i da ih koristite samo za spavanje ili za trening, ako ih kojim slučajem imate u garderoberu.

5. Bele čarape

Bele čarape dolaze u obzir samo kada nosite sportske stvari i bele patike. U drugim slučajevima one su prosto neprihvatljive, pa je zato najbolje da se naviknete da nosite crne čarape, jer sa njima nikada nećete pogrešiti.

Zatvoreno za komentare.