Nauka potvrdila - 7 stvari koje su muškarcima najprivlačnije na ženama, da nisu grudi i zadnjica

Nauka potvrdila – 7 stvari koje su muškarcima najprivlačnije na ženama, da nisu grudi i zadnjica

Ako ste mislili da muškarce kod žena najviše privlače očekivane stvari - guza, grudi, oči… grešite. Bar prema tvrdnjama naučnika koji su na bazi studija izdvojili stvari koje su jačem polu najprivlačnije.

Foto: Shutterstock

Šta zaista utiče na to da li će nas neko privući ili ne, niko pouzdano ne zna da objasni.

To je i normalno, jer svaka veza je jedinstvena i svaki odnos je regulisan različitim “pravilima”. A to je najizraženije kod privlačnosti.

Znoj

Kada ste znojavi, ne osećate se baš privlačno, ali iako to nije baš najprijatniji miris, znoj otkriva mnogo toga o našim osećanjima. Naučnici tvrde da je “miris sreće” zarazan, i kada ga osećamo, nas preplavljuju pozitivne emocije.

Zarazni smeh

Psiholozi kažu da ako upoznamo osobu koja nas zasmejava, ta veza ima velike izglede da uspe. A vaš život će biti pun smeha i pozitivnih emocija.

Foto: Shutterstock

Naočare

Neko je pomenuo profesorku francuskog? Ankete ukazuju da su muškarcima više seksi žene sa naočarima. Uostalom, naočare ne nose samo ljudi koji imaju problema sa vidom, zar ne.

Tragovi od sunčanja

Bele trake na vašem telu koje ostaju kada promenite kupaći kostim i uopšte neosunčani delovi, neodoljivo privlače muškarce i zanimljiviji su im od “ostalih” delova ženskog tela.

Raščupana kosa

Suprotno široko rasprostranjenim mišljenjima, muškarce mnogo više privlače dame sa neurednom, raščupanom kosom. One izgledaju mnogo prirodnije od žena sa komplikovanim frizurama sa mnogo laka.

Foto: Shutterstock

Bez šminke

Još jedna suprotnost ustaljenim šablonima razmišljanja – studije pokazuju da 40 odsto muškaraca više voli žene bez šminke, odnosno skroz prirodan izgled.

Stomačić

Žene ga ne podnose, jer misle da su debele, ali za pripadnike jačeg pola, oni su skoro neodoljivi. Ankete su dokazale da će većina muškaraca između dama sa svršenom linijom i onih malo zaobljenijih u struku, izabrati ove druge.

Zatvoreno za komentare.