Ne izgleda dobro čak ni na manekenkama: Upravo smo dobili najružniju haljinu ikada!

Zašto biste birali između elegantne haljine i kupaćeg kostima, kad možete da imate oba u isto vreme?

Photo: prettylittlething

To je, izgleda, logika kojom su se vodili dizajneri jednog od najpopularnijih online modnih brendova na svetu "Pretty Little Thing", kada su kreirali ovu, verovatno najružniju haljinu koju smo ikada videli.

Photo: prettylittlething

U pitanju je tamnozelena mini haljina koja s leve strane izgleda kao da ste krenuli na plažu, a s desne strane kao da se upravo spremate za veoma elegantnu večeru sa roditeljima vašeg dečka, koje tek treba da upoznate.

Photo: prettylittlething

Zapravo, ovaj komad je toliko besmislen da ni ne zaslužuje zvanje haljine, ali ćemo ga tako zvati u nedostatku bolje reči.

Tu je bikini, ali tu je i dug rukav. Tu je uska mini suknja, ali tu je i nešto šira i duža suknja. Tu je go stomak, a tu je i pokriven stomak. Tu je sve.

Photo: prettylittlething

U pitanju je jedan od najnovijih modela koji se tek nedavno pojavo na njihovom sajtu, ali niko je nije ni primetio dok je nije obukla plus sajz manekenka Lesli Sidora i pohvalila se njome na Instagramu.

Komentari su odmah počeli da stižu i nisu bili ni najmanje nežni.

Photo: instagram

"Zašto bi obukla jedan autfit, kad možeš da obučeš dva u isto vreme", "Izgleda kao da je krenula na večeru, u klub i na plivanje - u isto vreme", "Ono kad ideš na večeru u sedam, a u klub sa devojkama u devet", "Izgleda kao da nije mogla da odluči šta da obuče, pa je obe haljine presekla na pola i spojila" i komentar koji verovatno najbolje sumira čitavu situaciju: "Ova haljina je toliko ružna da ne stoji dobro čak ni ovoj prelepoj ženi".

Eto, sledeći put kad budete bili u nedoumici da li da se obučete kao za pozorište ili kao za plažu - setite se da nema potrebe da birate.

Pročitaj još