10 komada odeće u crnoj boji koje svaka žena sa stilom mora da ima

10 komada odeće u crnoj boji koje svaka žena sa stilom mora da ima

Ako planirate da pregledate svoju garderobu i napravite plan za popunjavanje "rupa" i spisak onog što ćete zadržati, ovo je korisna lista.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fashion Times (@fashion__times__)

Ne zaboravite, ovi komadi odeće moraju da budu u tip-top stanju, inače ne ostavljaju utisak kakakv bi trebalo!

1. Crni sako

Ovo nikog neće iznenaditi, ali žene imaju običaj da se zadrže na jednom crnom blejzeru godinama! To će funkcionisati samo ako imate zaista klasičan komad, od vrhunskog, kvalitetnog materijala.

Iznošene sakoe, kao i sve druge nekad "ultramoderne" varijante brzo morate da izbacite iz plakara. Zato ove sezone imate veliki izbor da nabavite novi, jer se nose duži, ravni modeli - oni iz  klase "večitih".

2. Crne pantalone

Ovo ne znači da morate imati crno odelo niti morate da ih uvek nosite sa crnim sakoom. Naprotiv, najbolje je razdvojite i kombinujete sa sivim ili kamel sakoom.  Takođe, u modi su klasične crne pantalone u kombinaciji sa patikama i bajkerskom jaknom. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fashion Times (@fashion__times__)

3. Crni kaiš

Što jednostavnija kopča, to bolje. Čak i ako nosite sve drugo u crnom, odlično će izgledati taj mali detalj na sredini figure.

4. Crne farmerke

Ako želite da smanjite broj farmerki u ormanu, odlučite sa za uži model. Ako stalno nosite farmerke, nemojte preterivati sa brojem crnih, jer su "zarazne" - uskoro nećete nositi ništa drugo osim njih. Lepo. Ali pomalo dosadno.

5. Crni džemper

Najbolje je da se odlučite za tanji džemper do mešavine prirodnih i sintetičkih vlakana. Neka izrez oko vrata bude okrugao ili u obliku slova "V" ali vodite računa da imate dovoljno mesta da ispod njega obučete aktivni veš dugih rukava i da vam i dalje ne bude tesan.

6. Crni kaput

Uz svaki crni kaput morate imati još jedan detalj - dobru četku za četkanje! Ne zaboravite da će on uhvatiti svaku trunčicu prašine, končić na koji budete seli, dlačicu mačke koja priđe da se pomazi. Crni kaput je zahtevan za održavanje, ali uzvraća elegancijom i lepotom.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Emma Hill (@emmahill)

7. Crna tašna

Izbor modela i veličine zavisi od vašeg ukusa i stila, ali važno je da materijal bude kvalitetan i izdržljiv. Jeftinije varijante će se brzo izlizati, izgubiti boju. One napravljene od kožnog materijala uvek možete da osvežite kvalitetnom kremom za kosu.

8. Crne patike

Danas se patike nose uz štofane pantalone i ozbiljne kapute. Prihvatite ovaj trend i osetićete kako novi dašak raspiruje modne varnice u vašem garderoberu.

9. Crne čizme

Mogu biti od prevrnute ili prave kože, ali svakako ih pred jesen dobro zaštitite sredstvom za impregnaciju. Izlizane, izgrebane čizme sa dotrajalim potpeticama nisu za pravu damu. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fashion Times (@fashion__times__)

10. Crne naočare za sunce

Podrazumevaju se u svakom godišnjem dobu.

Zatvoreno za komentare.