Ovo su savršene frizure za žene koje nemaju puno vremena

Ovo su savršene frizure za žene koje nemaju puno vremena

I dok su se nekada davno nosile frizure prepoznatljive po svom besprekorno nameštenom, zategnutom, uglađenom i zaglađenom izgledu i to do poslednje vlasi, danas viđamo neke potpuno nove opuštene takozvane "Lazy" trendove i moramo reći da smo oduševljeni.

Foto: Shutterstock

Ima li šta lepše od prirodnog izgleda i frizura koje izgledaju kao da se niste trudili, a ipak izgledate sjajno? Nema!

Ako je suditi po trendovima čini se da danas devojke s kratkom kosom imaju mnogo više "posla" sa svojim frizurama od devojaka koje imaju dugačku kosu.

Da li je to moguće? Jeste. Zato što je ultra popularna - neuredna nesavršenost. Koja divna kombinacija reči. Ne biste verovali, ali upravo ovaj trend vole sve teksture kose i on je izvodljiv u svim pravcima nezavisno od stila koji negujete.

 

A post shared by Look du jour (@lookdujour_ca) on

S ovim frizurama zračićete samopouzdanjem, bićete zavodljivije, a vaša opuštenost i lepota doći će još više do izražaja. Nazvaćemo ovaj "trend too cool to care".

 

A post shared by Hilde Mork (@hildemork78) on

Svoje asimetrično ošišane pramenove sa samo nekoliko spretnih pokreta rukom sada možete učiniti neodoljivim.

I niko nikada ne mora daznati da li imate takvu frizuru, jer ste to tako želeli ili ste naprosto, ostali u krevetu mrvicu duže i nije bilo vremena da namestite kosu.

Čini se da su "lenje" devojke konačno došle na svoje pa ako ste im nekada "pohvalili" frizuru s wtf?! Danas im za nju morate dati wow! Trendovi baš njih, prate u stopu.