Ona je Mis Srbije za 2019. godinu!

Ona je Mis Srbije za 2019. godinu!

Birala se sinoć Mis Srbije 2019. i žiri je na kraju odlučio da kruna najlepše pripadne Andrijani Savić. Najlepša Srpkinja za ovu godinu Andrijana Savić (19) je iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a večeras je pobedila 20 devojaka u trci za prestižnu lentu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели MISS SRBIJE 2019 ? (@andrijana___savic) дана

Nakon što su joj stavljene kruna i lenta, zaplakala je.

Nekoliko minuta nakon pobede Adrijana je za Ženu.rs podelila utiske.

"Mnogo sam uzbuđena i nisam svesna pobede. Devojke su prelepe i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne".

Mis Srbije je istakla da nije bilo konkurencije među devojkama, podržavale su se, "bile drugarice, a nikako nego rivalke".

"Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspela", otkrila je najlepša Srpkinja kada je postala zainteresovana za izbore lepotea i dodala:

"Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi... Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice... ".

Radovala se večeras i Katarina Mićić koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponela Ivana Bogdanovski.

I drugoplasirana i trećeplasirana su za Žena.rs rekla kakav je osećaj poneti lentu.

"Zaista je ovaj uspeh neočekivan. Sve devojke su prelepe, konkurencija je ove godine zaista bila jaka", rekla nam je Katarina Mićić (18), učenica četrte godine gimnazije iz Požarevca.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели MissYu Company (@miss_serbia_official) дана

Ivana Bogdanovski nije mogla da sakrije suze.

"Presrećna sam, ovo je bila moja želja od samog početka. Želim da se zahvalim kompaniji Mis Yu i Vesni da Vinči koji su mi bili ogromna podrška u svemu ovome. Još sam u šoku, nisam sigurna šta je sledeće...", poručila je Ivana koja je dodala da joj je najveći oslonac bila NJENA MAMA koja je izbor pratila iz publike.

Prvu i drugu pratilju proglasili su večeras ambasador Indije Subrat Batačardži i njegova supruga, dok je titulu onu najlepše nakon kraćeg govora Mis Srbije 2018. Sanje Lovčević proglasila direktorka kompanije Mis Yu Vesna da Vinča.

Dodeljeno je večeras još titula tako je Mis turizma od večeras Nastasja Popović koja je Mis Beograda za 2019. godinu (nedavno je pobedila na ovom takmičenju), Mis eko takmičenja, globalni ambasador Unicef -a je Anastasija Murić.

Glasala je i publika pa je njihova Mis Ivana Stevanović.

Lentu Mis Šarma ponela je Željana Stojanović, Mis fotogeničnosti je Jovana Lišanin koja je proglašena i TV licem Pinka dok je publika ove medijske kuće prednost dala Ankici Živković.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели A L E K S A N D R A (@savic_aleksandra_) дана

Momenat koji je obeležio izbor

Pored proglašenja najlepše najsnažniji utisak večeri bio je nastup dizajnera i tenora Stefana Đokovića koji je izveo tri operske arije.

Devojke su ga pratili na bini noseći njegove modele. Da dizajner peva, i da pritom "oblači" misice, to se još nije dogodilo.

Učesnice ovogodišnjeg izbora predstavile su se u različitim izdanjima, a uzbuđenje pred završnicom dodatno su podregavala proglašenja top 10 i top šest.

Na listi top šest našle su se Nastasija Popović, Andrijana Savić, Anastasija Murić, Ivana Bogdanovski, Ivana Stevanović i Katarina Mićić.

U top 10 plasirale su se i Ankica Živković, Jovanka Radojičić, Marija Petrović i Milica Pavlović.

Ostavi komentar