Ova odeća nije samo za leto - kombinujte ove komade sa zimskom garderobom i stvorite savršen stajling!

Ova odeća nije samo za leto – kombinujte ove komade sa zimskom garderobom i stvorite savršen stajling!

Kada dođe zima deo svog garedrobera potpuno zapostavimo i ne pomišljajući koliko sjajnih kombinacija možemo izvući iz njega.

Foto: Shutterstock

Zato ne zapostavljajte ovaj deo plakara i pronađite odevne predmete koji vas mogu dovesti do savršenog zimskog stajlinga.

Pastelne boje

Iako ih većina žena rezerviše za leto, pastelne boje mogu se odlično kombinovati i za sekund će vas izdvojiti iz mase drugih žena koje zimu rezervišu isključivo za tamne boje.

Igrajte se kombinovanjem pletenih belih džempera i nežnih roze pantalona, dodajte u svoju kolekciju svetlo plavi ili svetlo roze kaput i unesite dah svežine u tmurno zimsko vreme.

Naočare za sunce

Broj jedan svakog odličnog zimskog i letnjeg izgleda. Zimi često bude sunčanih dana, a uz dobar kaput i šal naočare će za sekund napraviti stajling vredan milion dolara.

Foto: Shutterstock

Bela boja

Retko se belo nosi zimi, a može da izgleda savršeno. Beli džemperi, bele pantalone, beli kaputi, debeli vuneni beli šalovi... Ova lista praktično nema kraj.

Pletenice

Iako su frizura koju najviše nosimo leti, posebno na moru, topli, mekani džemmperi, uz pletenice izgledaće romantično i nežno.

Cvetni dezeni

Ovaj dezen nije rezervisan za period kada se priroda budi. Duge cvetne haljine izgledaće odlično na duge čizme, uz džemper, a isto je i sa suknjama.

Zatvoreno za komentare.