Ovakve obrve su najnoviji hit na Instagramu

Ovakve obrve su najnoviji hit na Instagramu

Instagramom se šire brzinom svetlosti i sve je više onih koji postavljaju fotografije krivudavih obrva. Generalno, prethodna godina je donela mnogo novih trendova sa obrvama, neki su nas dobro nasmejali, a neki i sablaznuli.

Izgleda jako zabavno poigravati se sa obrvama, pa ako i iščupate koju dlačicu više možete da napravite novi modni bum. Već ste videli neke od najčudnijih trendova, pa ih isprobajte i sami. Obrve su važan deo lepote lica, a žene svojim idejama svaki dan pomeraju granice. Posle obrva u obliku riblje kosti, zmijica i pletenica u obrvama, na red su došle i obrve u obliku ribljeg repa. Vrlo brzo su postale hit na društvenim mrežama.

 

A post shared by PopGlam Beauty (@popglambeauty) on

Blogerka Huda Katan iz Dubaija je prva počela da ih ovako uređuje i tako je privukla brojne obožavatelje. Sada ih na taj način uređuju i žene i muškarci... Na Instagramu ih možete naći po heštagom #fishtailbrows, a svakim danom ih je sve više i više... 

Ovakve obrve se lako prave, umesto klasičnog završetka spoljnjeg dela luka obrva, vrh treba da bude podeljen na dva dela i izgleda baš  kao riblji rep.