Ovo će biti najveći hit jesenje sezone a dobra vest je da ga verovatno već imate u ormanu

Ovaj trend najavili su modni dizajneri, a nosi se na svemu – suknjama, haljinama, pantalonama i torbama. Iako smo ga izbegavali jer u velikoj količini može da izgleda kičasto, čini se da ćemo ga na jesen viđati svuda.

Photo: instagram/screenshot

Zmijski print, baš kao poput leopard printa, nikada ne izlazi iz mode, uvek je tu negde u pozadini modne priče i retki su oni koji, makar u skrivenom kutku ormara, nemaju bar jedan odevni komad ili modni dodatak s tim uzorkom.

Photo: instagram/screenshot

Ako je suditi prema poslednjim kolekcijama slavnih brendova koju čine, životinjski print će biti vodeći trend jeseni i viđaćemo ga u svakakvim varijantama.

Photo: instagram

Osim na seksi svilenim haljinama kakvu nosi glumica Jelena Gavrilović, animal print ćemo ove jeseni nositi na jaknama, mantilima, obući i torbama, ali i sakoima i pantalonama.

Photo: instagram/screenshot

Za one malo hrabrije, odlične kombinacije koje ćemo najviše viđati su "co-ord setovi" odnosno gornji i donji delovi istog printa koji će vas poštedeti muke kombinovanja, a izgledaćete beskrajno šik.

Modne blogerke već sad obožavaju animal print pa se nosi i u letnjim kombinacijama, a bez sumnje ćete ga u narednom periodu i na ulicama sve češće viđati.

Pročitaj još