Potcenjeni kozmetički proizvodi - ako niste probali nešto sa ovog spiska, ispravite grešku

Potcenjeni kozmetički proizvodi – ako niste probali nešto sa ovog spiska, ispravite grešku

Većina žena drži se oprobanih recepata kada je u pitanju kozmetika. Najčešće kupujemo proizvode koji su nam ranije odgovarali i one koje smo ranije koristile.

Foto: Shutterstock

Ipak, nekada stvarno treba izaći iz zone komfora i dati šansu.

Ulja za lice

Ovo je verovatno jedan od najpotcenjenijih proizvoda, posebno kod žena koje imaju mešovitu i masnu kožu. Najčešće, žene mislie kako će ih ulje zamastiti, zapuštiti pose, a istina je mnogo daleko od toga. Pronađite ulje koje odgovara važem tipu kože, nanosite ga i gledajte magiju.

Olovka za oči u boji kože

Uglavnom su najpopularnije olovke tamnijih nijansi, a kada je reč o svetlim, ističe se jedino bela. Olovka u boji kože može da se koristi za milion stvari – vizuelno će povećati oko, podići luk obrve, njom možete prekriti neku nepravilnost na licu ako vam korektor nije pri ruci, možete je iskoristiti za efekat punijih usana...

A najbolje od svega – izgleda mnogo prirodnije od olovke u beloj boji.

Foto: Shutterstock

Kremasti proizvodi

Proizvodi koji isto retko viđamo u neseserima su kremasta rumenila, hajlajteri, bronzeri. Velika greška! Izgledaju toliko prirodno i kao da boja dolazi iz dubine vaše kože.

Nažalost, sada kada nosimo maske i nisu baš pametno rešenje, ali čim se epidemija završi i vratimo se životima bez maskiranja, obavezno častite sebe nekim kremastim proizvodom.

Baza za nokte i završni sloj

Žene uglavnom izbegavaju ovaj korak, koji može da produži manikir i za nekoliko dana. Kada lak za nokte nanesete na dobro osušenu bazu, manikir traje nekoliko dana duže.

Žene koje preskaču završni sloj najlešće ne shvataju šta on radi – kupite neki koji daje noktima sjaj i utiče na brzo sušenje. Lak će se divno sijati, a biće suv za manje od minut! A ako vam se dešava da lakirate nokte uveče pred spavanje, pa osvanete sa brazadama na noktima, završni sloj ćete obožavati.

Zatvoreno za komentare.