Poznate dame nas savetuju kako do savršene kože i kose

Poznate dame nas savetuju kako do savršene kože i kose

Bez brige, nisu u pitanju sumanuto skupi tretmani, već pristupačni trikovi. Sve što vam je potrebno, verovatno već imate u kući.

Foto: Instagram

Tajna savršene šminke Bele Hadid

Ona je ovaj trik otkrila tokom boravka u Japanu. Radi se o tome da se čitavo lice nakom šminkanja potopi u vodu.

 Foto: Instagram

Ovaj bjuti trik podrazumeva da posle nanošenja kompletne šminke, ceo mejkap se setuje puderom u kamenu i nakon toga se lice potopi u hladnu vodu na 10 sekundi. Rezultati su zadivljujući.

Savršen ten Sindi Kraford

Ovaj trik primenjivala je i Kleopatra, a radi se o tretmanu za lice koji uključuje masažu lica miksom od mleka i mineralne vode. Ovu kombinaciju poprskajte na lice i umasirajte i to je sve.

 Foto: Instagram

Druga varijanta ovog tretmana je da napravite masku tako što ćete dodati još jedan sastojak, a to je med. Mleko će nežno ukloniti sve mrtve ćelije sa lica, dok će ujedno i učiniti da deluje blistavo i sveže.

Savršena boja kose Nikol Kidman

Ona se kune da tajna njene sjajne boje kose leži u tome što svoju kosu pere sokom od brusnice.

 Foto: Imdb

Ovaj trik nije pogodan samo za crvenokose, već i za sve ostale koji imaju topliji pod ton kose.Pomešajte sok od brusnice sa malo vode i koristite kao završni korak kada perete kosu.

Sjajna koža bez bora koju ima Kim Kardašijan

Osvetljen deo ispod očiju nije rezultat nekog korektora, već je reč o nečemu potpuno neobičnom.

 Foto: Instagram

Ona koristi kremu za hemoroide. Njen šminker je u jednom intervjuu otkrio da je upravo  ova krema zaslužna za njen savršen izgled. Njenom upotrebom smanjuje se vidljivost bora i koža postaje značajno zategnuta.

Selma Hajek

Tajna njene  savršene kose se krije u namirnicama iz kuhinje.

 Foto: Imdb

Selma koriste majonez kao masku za kosu, koji sadrži sastojke povoljne za kosu, kao što su jaja, limunov sok i sirće, kako bi joj kosa bila sjajna i hidrirana.

Lice bez proširenih pora poput Kejt Hadson

Ona svakodnevno primenjuje tretman sa kockicama leda.

 Foto: Imdb

Ovaj način nege eliminiše otečenost lica i smanjuje pore. U posudu stavite veću količinu leda i malo vode i uronite lice.