Ovaj komad je „must have“ za jesen: Proslavila ga je Koko Šanel, a sada ga nose sve trendseterke

Velika Koko Šanel, koju možemo da nazovemo i majkom elegancije i dobrog ukusa, tvorac je trenda za koji nisu bitne ni godine ni stas.

Foto: Instagram

Da bi pokazala da i ženama odela i sakoi sjajno pristaju, Koko je kreirala komplete od tvida koji su od tada simbol elegancije i prefinjenosti. Ove godine krojevi su nešto duži, ali ništa manje privlačni i ženstveni.

Foto: Instagram

Uz velike modne kuće i brendovi ulične mode opremili su police svojih radnji ovim modernim jesenjim komadom odeće koji savršeno pristaje uz svaku odevnu kombinaciju.

Foto: Instagram

Kako biste dobili inspiraciju kako da nosite i kombinujete ovaj savršeni komad, evo nekoliko predloga i primera trendseterki koje nikad ne odbijaju dobar sako ili kaput od tvida.

Foto: Instagram

I sami ćete uvideti da nema odeće uz koju se neće uklopiti sako od tvida. Možete da ga nosite na farmerke, klasične ili čak moderne pocepane u dnevnoj varijanti. 

U zavisnosti od boje i dezena sakoa, vodite računa samo o tome da pantalone ili suknja budu jednobojne, kako bi lepota ovog komada došla do izražaja.

Foto: Instagram

Uz sako ćete lako uklopiti ravnu i obuću sa potpeticom, tašnu oblika i veličine koju želite, a možete da preko njega staviše i kaiš.

Dakle, mnogo mogućnosti za kombinovanje je pred vama. Zato je važno da sako koji je lansirala Koko Šanel nađe mesta u vašem ormaru za ovu jesen.

Pročitaj još