Najveći hit sezone - ovaj odevni predmet stoji svakom i ide uz sve

Najveći hit sezone – ovaj odevni predmet stoji svakom i ide uz sve

Crne, bele, sive, bež, roze... Nosimo ih u svim bojama i odlično se kombinuju uz sve što nam padne na pamet. Rolke su potpuni hit već nekoliko sezona unazad.

Foto: Shutterstock

A sem što odlično izgledaju njihova prednost je u tome što se izuzetno lako kombinuju uz sve što vam padne na pamet, a evo i najboljih kombinacija sa rolkama.

Rolke i haljine

Rolka će haljini koja nije prikladna za dan dati potpuno drugačiji izgled i učiniti je savršenim zimskim stajlingom.

Rolke i farmerke

Savršena kombinacija za dane u kojima nemamo vremena i energije da previše mislimo o odevnoj kombinaciji. Ako ovaj stajling upotpunite kaišem, izgledaće još bolje.

Foto: Shutterstock

Rolke i mini suknje

Pravilo da uz mini suknju ne idu dekoltirani gornji delovi, rolka podiže na viši nivo. Doza glamura i elegancije kojom odiše ovaj stajling učiniće da sigurno budete primećene.

Rolke i čizme iznad kolena

Čizme iznad kolena nije uvek lako ukombinovati, a da ne izgledate kao da ste pošle u izlazak. Rolka ovo rešava u sekundi, a kombinaciju možete upotpuniti suknjom, pantalonama, farmerkama... Sve će izgledati odlično.

Foto: Shutterstock

Rolke i trenerke

Ove sezone izuzetno popularne trenerke od trikotaže, odlično se slažu uz rolke, a ako uklopite idetničnu boju, nema greške. Patike ili čizme, na vama je da izaberete, i jedno i drugo će izgledati odlično.

Zatvoreno za komentare.