Ovo nijedna žena nikada ne bi obukla osim Irine Šajk, a ona je oduševila!

Ovo nijedna žena nikada ne bi obukla osim Irine Šajk, a ona je oduševila!

Na prvi pogled, jedno od najnovijih izdanja manekenke i modele Irine Šajk deluje veoma jednostavno – siva trenerka, čizme, maska i tašna.

Foto: Shutterstock

Ali, kada malo detaljnije pristupimo ovom outfit-u, on je mnogo više od toga.

Naime, Irinin jednobojni stajling sa savršenim začinom – hit dezenom sezone, zapravo toliko privlači pažnju da ne možemo da odvojimo pogled od njega.

Kada bismo vam rekli da zamislite trenerku od velura (da, ona upravo ima povratak na velika vrata) uvučenu u duboke čize na štiklu u kombinaciji sa topom istog materijala i srebnim nakitom, većina bi pomislila – užas. Ali, ne i kada vidite Irinu u ovom izdanju.

Manekena je dodala svom outfit-u – trenerka od velura – i zaštitnu masku za lice sa zebra printom i tašnicu koju je uparila sa tim.

Da li ste mislili da siva boja može ovako dobro da izgleda? E, pa sada više nema razmišljanja, ova lepotica je to i dokazala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨𝐈 𝐑 𝐈 𝐍 𝐀✨ (@irinashayk_regina)

Poznate dame u trenerkama različitih dezena sa kombincijama koje prave uz elegantne modne komade nisu novina poslednjih nekoliko meseci.

Nakon karantina nastalog usled pamdemije kornavirusa ovaj trend postao je opšteprihvaćen i možemo ga videti svuda oko nas – na devojkama na ulici, društvenim mrežama, izlozima prodavnica…

Udobnost je sada na prvom mestu, a to su prihvatile čak i dame koje je bilo nemoguće videti u jasvnosti u nekom sportskom izdanju. Naravno, Irina Šajk je, kao što vidimo, sve ovo podigla na viši nivo.

Da li vam se dopada “vladavina” kežual odeće?

Zatvoreno za komentare.