Svakoj ženi ove zime potrebno je pet vrsta pantalona – evo i kojih

Svakoj ženi ove zime potrebno je pet vrsta pantalona – evo i kojih

Sve je veći broj žena koje manijakalno iz sezone u sezonu kupuju odeću i gomilaju je bez potrebe. Ove zime, odlučite se za strateški pristup svom garderoberu i fokusirajte se na odevne predmet koji su vam zaista potrebni i više od toga.

Foto: Shutterstock

Razmislite o broju kombinacija i različitih izgleda koje možete da postignete, ukoliko ih je mnogo – znači da se odeća koju ste kupili itekako isplatila.

Zvoncare

Apsolutni hit ove sezone, zvoncare su ne samo lepe, već i izuzetno zahvalne za kombinovanje. Izgledaće elegantno, čak i u slučajevima kada su od džinsa. Zvoncare stoje svima, jer izdužuju noge, a samim tim i celu figuru, tako da nema razloga da odmah ne nabavite jedne.

Crne pantalone na crtu

Nekada je ovaj tip pantalona bio rezervisan za najformalnije prilike. Međutim, poslednjih sezona, kombinuju se uz patike i svi smo shvatili da to izgleda fantastično.

Pantalone od trikotaže

Ove sezone izuzetno popularna odevna kombinacija jesu trenerke od trikotaže. Dobar model možete nositi i uz košulju, džemper i izgledaćete odlično.

Dobre farmerke

Ovo je osnova svakog ormana. Dobre farmerke se nose godinama i višestruko se isplate jer je broj kombinacija koje od njih možete napraviti praktično neograničen.

Kožne pantalone

Bez obzira da li ćete se odlučiti za uske ili širi model, sa kožnim pantalonama modnim igrarijama nema kraja. Odlično će se uklopiti u sportski, ali i u elegantni izgled, a ove sezone u obzir dolaze sve boje, pa slobodno pustite mašti na volju.

Zatvoreno za komentare.