Tajna linije Odri Hepbern: Nikad nije držala dijetu, ali je uvek bila vitka

Tajna linije Odri Hepbern: Nikad nije držala dijetu, ali je uvek bila vitka

Održati liniju vitkom možda je mnogo jednostavnije nego što mislite. Predivna Odri Hepbern bila je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda, zvezda nezaboravnog "Doručka kod Tifanija" i ikona stila koja je popularizovala malu crnu haljinu - komad odeće koji bi svaka žena trebala imati u ormaru.

 Foto: Instagram

Odri je bila visoka oko 170 centimetara, a težila oko 49 kilograma i težina joj se nije puno menjala celoga života. Bila je izuzetno vitka iako se nikada nije držala neke posebne dijete.

Kako joj je to uspelo?

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj prehrane, istina je bila daleko od toga. Većinu svog odraslog života vodila je zdrav način života. U razgovoru za People jednom je prilikom rekla da u tajni njene vitke linije zapravo i nema neke tajne.

 Foto: Instagram

Njen sin Luka Doti je rekao kako njegova majka nikada nije bila na dijeti. Zapravo, jako je volela italijansku hranu i testeninu. Jela je od svega pomalo, ali više žitarica nego mesa. 

I njen partner s kojim je živela poslednjih 13 godina Robert Volders je otkrio nekoliko detalja o njenim svakodnevnim prehrambenim navikama.

 Foto: Instagram

Za doručak je jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili testeninu, a za večeru je često posezala za supom u kojoj ima mesa i povrćem. Nakon večere bi pojela nekoliko kockica crne čokolade i često popila malo viskija.

Uz to je redovno vežbala, ali ništa ekstremno. Volders je rekao da su često zajedno šetali i da je mogla pešačiti više od njega. Njen režim vežbanja bio je uravnotežen i lagan za izvođenje.

 Foto: Instagram

Volders je, takođe, otkrio da je Odri imala vrlo zdrav metabolizam, a dobar rad metabolizma i te kako je ključan za vitku liniju.

Odri Hepbern nije uvek imala zdravu težinu, zapravo je veliki deo svoje mladosti provela boreći se s izgladnjivanjem. Rođena je 1929. godine, a živela je u Holandiji tokom nemačke okupacije. Nekoliko traumatičnih godina živela je na biljkama, poput lukovica tulipana, prenosi Reader's Digest.

 Foto: Instagram

Do oslobođenja Holandije 1945. godine obolela je od žutice i bila opasno pothranjena. 

Zatvoreno za komentare.